Davor i Senka Meštrović
 HNK
I TO SMO DOČEKALI!

Na Gala večeri: Najskladniji par na sceni za koji su bračne trzavice nepoznanica

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu sinoć je ekskluzivnim koncertom 'Gala večer Opere HNK' ponovno otvorilo vrata nakon višemjesečne pauze.

Na Gala večeri se pojavio par koji ne propušta kvalitetne predstave, Davor i Senka Meštrović, koji su uživali u prvoj posjeti kazalištu, nakon što su se polako počele otvarati i kulturne ustanove.

Ovaj par slovi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, bračne trzavice za njih su nepoznanica, uvijek izgledaju skladno i zaljubljeno.

Mara Bratoš

Na pitanje, tko je glavni u kući Davor je jednom odgovorio: ''Supruga voli reći da sam ja, ali zbilja se oko svega dogovaramo. Ali u uređenju stana i kupnji stvari za kuću njezin je odabir presudan. Opušta me vođenje financija i plaćanje računa, a kako volim da su stvari uredno složene i da je sve čisto, svaku večer perem podove'', rekao je popularni Meštar.

Meštrović i njegova supruga Senka već su 23 godine u braku, no i dalje uživaju zajedno.

Supruga je uspješna stomatologinja, a zajedno odgajaju dvoje djece, kćer Martu i sina Nikolu koji trenutno studiraju.

Posveta Zagrebu

Glazbeni repertoar počeo je skladbom Pere Gotovca ''Tebi grade moj'', u izvedbi prvakinje Opere Valentine Fijačko Kobić kao posveta Gradu Zagrebu nakon proživljenih nedaća.

Valentina Fijačko Kobić oduševila je sve prisutne u HNK-u.

Prvi dio koncerta bio je satkan od odabranih djela Vatroslava Lisinskog, Josepha Haydna i Gabriela Fauréa u izvedbi sopranistice Valentine Fijačko Kobić te zbora Opere zagrebačkog HNK po ravnanjem Luke Vukšića.

Drugi dio koncerta bio je posvećen komornoj glazbi Felixa Mendelssohna koju su izvodili gudači orkestra Opere HNK u Zagrebu, gudački oktet u Es-duru, Op.20.

HNK
Umjetnici na ''pristojnoj'' udaljenosti.

U jednom intervjuu za Večernji List, otkrio je, kako su se zaljubili:''1996. odlučio sam se na ortodontsku terapiju i preko veze sam došao u njenu ordinaciju. Za odličan rezultat ortodontske terapije moraš se dobro raspitati i pažljivo odabrati vrhunskog ortodonta jer terapija traje dvije godine i mora teći besprijekorno. To je uključivalo puno kontrola i s vremenom smo se zaljubili'', otkrio je tada Meštar.

Čitajte i:

Davor Meštrović: Što je meni ovo trebalo?

Dobro jutro, Hrvatska slavi 26 godina: Pronašli smo jednako stare fotke koje će vas vratiti u devedesete

Davor Meštrović odmara od stresa

Davor Meštrović: 'Iskoristili su me za lažnu reklamu, što je u glavi osobe koja je to smislila!?'

Poznata novinarska imena okupila su se na blagdanskom domjenku

Davor Meštrović u boju protiv Željka Pervana

Davor Meštrović oprostio se od zvijezda

Tajni dodatak za zimske dane

Linker
17. travanj 2024 22:25