Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su se u Balama 2018. godine
 Goran Sebelić / Hanza Media
U svom stilu

Vedran Ćorluka na šaljiv način čestitao rođendan svojoj Franki: 'Moja djevojka stari'

Pjevačica danas slavi 28. rođendan, a jedan od najvećih čestitara je, naravno, njezin suprug koji joj je posvetio simpatičnu objavu na društvenim mrežama.

Domaća glazbenica Franka Batelić danas slavi 28. rođendan, a njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, čestitao joj je na simpatičan i šaljiv način.

U Instagram storyju objavio je fotografiju Franke s njihovim sinom Viktorom uz posvetu: "Sretan rođendan, ljubavi. Volim te", emotivno je napisao Ćorluka te na kraju dodao "Moja djevojka stari".

Instagram Vedran Ćorluka

Inače, Franka je zbog posla na relaciji rodni Rabac-Zagreb, a ovaj važan datum obilježila je i objavom na svojem Instagramu, u kojoj se prisjetila lijepih trneutaka po kojima će pamtiti prošlu godinu.

"...u pozadini svira neka nostalgična... a ja se opraštam od 27-e. Godina u kojoj sam dobila najljepši mogući poklončić. U iduću rasplesano, veselo, otvorenog uma i mrvu odgovornija i mudrija... Pa što bude!", poručila je Franka novom fotografijom koja je vjerojatno nastala za vrijeme snimanja novog spota.

Pjevačica je nedavno rekla kako je sretna što se Vedran tako dobro snašao u ulozi oca. "Vedrane, odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču", otkrila je za IN Magazin.

Bale, 210718.
Vjencanje Franke Batelic i Vedrana Corluke u malom istarskom gradicu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelić / Hanza Media
Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su se u Balama 2018. godine

Dok promatra Vedrana kako se sjajno snalazi u ulozi oca, priznaje kako joj upravo tada najviše nedostaje njezin otac bez kojeg je ostala prije pet godina.

"Naravno da majčinstvo promjeni cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve OK", našalila se Franka.

Čitajte i:

Franka Batelić: 'Ovo je nama donijelo happy obiteljsku priču'

Franka Batelić ostvarila veliku želju: Napokon je i njoj 'svanuo' taj dan, sretna je kao malo dijete

Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

Franki Batelić u karanteni pomažu svi: Viktora čuvaju baka, ujak, ali i tata

Linker
25. travanj 2024 00:30