TAKTOVI SRCA

Barbara Radulović: Ne bih znala reagirati na prevaru

Voditeljica i ekonomistica Barbara Radulović (30) iz subote u subotu oduševljava žiri i publiku “Plesa sa zvijezdama” s partnerom Robertom Schubertom. Lijepa marketinška stručnjakinja u maloj je prednosti pred ostalim natjecateljima jer se plesom bavi od djetinjstva.

– Nisam ja kriva! Vjerojatno jesam u maloj prednosti, ali znam da je i u ranijim sezonama bilo ljudi s plesačkim iskustvom. Osim toga, nikad nisam plesala plesove tog tipa. Izgrađivala sam se kroz neke druge stilove koji su zahtjevali drugačije pokrete i posture tijela, pa mi je u “Plesu sa zvijezdama” ponekad i teže izvući iz sebe nešto što bi možda profesionalni učitelj i iz potpunog amatera brže i bolje dobio. S držanjem u valceru sam se, primjerice, jako borila jer mi je neprirodno. Zato mi je plesno iskustvo dvosjekli mač. Koristi mi utoliko što imam istrenirano pamćenje koreografija i lakše hvatam korake – objašnjava Barbara.

Zbog plesnog šoa život joj se, kaže, sveo na posao i treninge, ali je ipak pronašla vrijeme i za dobra djela, pa je rado pristala 16. prosinca voditi humanitarni koncert za spas Dječjeg vrtića „Sunčev sjaj – Nazaret“ koji Milosrdne sestre svetog Križa vode već 42 godine na zagrebačkom Vrhovcu . Prilikom posjeta klincima u tom domu dječjeg smijeha, Barbara je otkrila kako i sama pomišlja na potomstvo.

– To se ne može planirati, ali u budućnosti namjeravam imati djecu. Vjerojatno ne skoro, no jako volim klince i druženje s njima. Nastojim im pomoći kad mogu – kaže voditeljica poznata po glazbenim emisijama poput „Top 40“, „Video kiosk“, „Metro pop“ i „Spototeka“.

Snimio Petar Jurica

Blagdane će Barbara provesti s obitelji i prijateljima, a poklope li se okolnosti možda otputuje i na skijanje. Gdje god dočekala Božić i Novu godinu, sigurno je da će svojim vedrim karakterom unijeti dobro raspoloženje. Zbog smisla za humor rado je, u suradnji s frizerskim salonom GT, pristala našaliti se s javnošću koja pažljivo prati svaki njen korak. Na jedan dan postala je platinasta plavuša , iako su mnogi posumnjali da je riječ o periki.

– To je bila neka zafrkancija mene i frizerskog salona koji me prati godinama. Iz fore smo željeli vidjeti kako je to biti plavuša na jedan dan, ali ja sam definitivno brineta. Nema šanse da bi trajno bila plavušom – priča rođena Ogulinka.

Kakve god stilske preobrazbe odabrala, Barbara Radulović bit će i dalje smatrana jednom od najljepših Hrvatica, što su potvrdili i razni izbori u kojima je redovito završavala na prvom mjestu. A ljepota joj, tvrdi, čak nije ni najjači adut.

– Radije bih se u muškim razgovorima pojavljivala kao OK, normalna, pametna i cool cura s kojom se da dobro zezati. Izgled je subjektivan i prolazan. Naravno da imponira kada ti netko kaže da si lijepa, no ne pridajem tome previše značenja. Postoji mnogo ljepših žena od mene. Voljela bih da moj karakter bude češća tema razgovora, iako to nije realno očekivati – smije se Barbara Radulović.

Kada je o izgledu riječ, Barbara cijeni žene “originalne ljepote” poput Gwen Stefani čiji rad pažljivo prati. Zato ju je zainteresirala i priča o nevjeri njenog supruga Gavina Rossdalea, iako se sama nije našla u takvoj situaciji.

– Nisam nikada bila u braku, nikada nisam ni s kim imala djecu, a nisam nikada bila ni prevarena, a da sam to saznala. Zbog toga ne znam kako bih reagirala – to su sve vrlo bitni faktori odnosa jer ljude u tom slučaju vezuje nešto puno dublje od puke veze i zajedništva. Ne bi mi bilo drago, ali na kraju dana možda nevjera i nije najgore što se nekome u braku s djecom može dogoditi – kaže Barbara Radulović.

Više o koncertu doznajte OVDJE

Linker
17. travanj 2024 12:02