Twitter

Bruce Jenner predstavio se kao žena: Zovite me Caitlyn

Bivši olimpijac Bruce Jenner predstavio se svijetu u ženskom liku pod imenom Caitlyn: otac u obitelji Kardashian-Jenner svoj debi kao žena ima na naslovnici srpanjskog izdanja prestižnog časopisa Vanity Fair.

‘Zovite me Caitlyn’, stoji na naslovnici kraj fotografije 65-godišnjeg Brucea koji je odlučio promijeniti spol i živjeti kao žena. Prve fotografije Caitlyn potpisuje slavna fotografkinja Annie Leibovitz, a nastale su u domu Caitlyn Jenner.

Caitlyn je dobila mnogo poruka podrške, među inima i od svoje djece.

– Leti sada slobodno, ti lijepa ptico – napisala mu je njegova kći Kendall Jenner, a lijepim željama pridružila se i pokćerka Kim Kardashian:

– Budu sretna, budi ponosna, živi svoj život na svoj način – poručila je svom očuhu slavna reality zvijezda. Samo lijepe riječi imala je i Caitlynina majka Esther koja je rekla kako je njena, sad kći, prekrasna, ali da će ju i dalje zvati imenom Bruce.

Bruce, sada Caitlyn ispričala je kako je u muškom tijelu uvijek živjela u laži, a sada je napokon slobodna.

– Kada izađe Vanity Fair s Caitlyn na naslovnici, napokon ću biti slobodna – izjavila je Caitlyn koja je oborila i Guinnessov rekord kada je u samo četiri sata nakon otvaranja Twitter profila prikupila milijun sljedbenika.

Linker
12. travanj 2024 00:46