Foto: Getty / Profimedia, Zuma Press - Archive
ODRŽAVANJE

Čvrsta guza iz dnevnog boravka

Tko kaže da je za postizanje i održavanje idealne linije potrebno odlaziti u teretanu? Ili uopće izaći iz svoja četiri zida? Zahvaljujući internetu, steći vrhunsku kondiciju i utegnuti stažnjicu možete i iz udobnosti vlastitog doma.

Najpopularnije videsnimke na YouTubeu dobra su motivacija da se pokrenete i učinite nešto za sebe, a u tome vam pomažu poznati svjetski treneri. Od 80′, Jane Fonde i njezinih fitness videa, preko megapopularne Ciny Crawford iz ranih ’90, danas gotovo da i ne postoji program koji ne možete pratiti iz vlastitog dnevnog boravka. Bez obzira odlučili se za ples, yogu, pilates ili klasični step aerobik, trening krojen po vašoj mjeri sigurno postoji, samo ga trebate pronaći. Donosimo vam pregled nekih od najpopularnijih internet trenera!

Jillian Michaels

Ova američka trenerica poznata je po prilično intenzivnim treninzima, zahvaljujući kojima je top forma u kratkom roku zagarantirana. Njezini čvrsti i vretenasti mišići izgrađeni su zahvaljujući programu koji kombinira kardio i vježbe snage. Kako izgleda, nije niti čudo da nitko ne vjeruje da joj je više od četrdeset godina.

XHIT Daily

Kritične zone – guza, bokovi i bedra – tešu se dobrim starim trbušnjacima, čučnjevima i iskorakom u stranu. Uz XHIT Daily i samo 10 do 15 minuta minuta dnevno, održat ćete postignunte rezultate, učvrstiti što učvrstiti treba i no najbitnije, osjećati se mnogo bolje u vlastitom tijelu.

Ballet Beautiful

Tko ne bi želio muskulaturu, snagu i gracioznost jedne balerine? Tom se logikom povela i Mary Helen Bowers, nekadašnja balerina, a danas privatna trenerica manekenki Karlie Kloss i Lily Aldridge, britanske modne ikone Alexe Chung te brojnih drugih. Tijelo se oblikuje klasičnim baletnim pokretima, a ciljanim vježbama i istezanjima postiže se zavidan mišićni tonus.

Linker
20. travanj 2024 07:36