Sipa/Cropix / SIPA
SVE JE KAKO TREBA BITI

Jennifer Lopez: Moja djeca obožavaju mog dečka

Jennifer Lopez (44) u nedavnom intervjuu za magazin People otvoreno je govorila o svom razvodu, novoj ljubavi i majčinstvu te je otkrila kako je iza nje jedan težak period iz kojega je mnogo naučila.

Jedan od svojedobno omiljenih holivudskih parova – Jennifer Lopez i Marc Anthony (45) odlučili su se razići 2011. godine no, iako je Marc Anthony zahtjev za razvodom podnio još u travnju 2012. godine, cijela priča je završena tek prošlog prosinca.

Jennifer tvrdi kako je iza nje nekoliko teških godina i tuga zbog prekinutog sedmogodišnjeg braka. Ipak, pjevačica ne gleda crno na svoju prošlost:

– Ne bih ništa mijenjala jer zbog svega toga sam osoba kakva jesam – kaže lijepa Latina.

– Bilo mi je teško i osjećala sam krivnju no sada znam da sam dobro i da ponovno mogu dijeliti svoj život s nekim – rekla je pjevačica.

A taj netko je njen koreograf i plesač Casper Smart (27) koji joj je bio podrška posljednje tri godine i kojeg njeni blizanci Emme i Max (6) obožavaju.

– Nakon što sam rodila svoje blizance shvatila sam što je to prava i bezuvjetna ljubav – kaže Jennifer te dodaje kako je majčinstvo za nju bio pravi poticaj da se razvije kao osoba.

Svoja tri neuspjela braka pjevačica je pretočila u glazbu i u svoj deseti album A.K.A. koji uskoro izlazi.

Jennifer će također sljedeći tjedan primiti Icon Award na 2014. Billboard Music Awards i tako postati prva ženska dobitnica prestižnog priznanja.

Linker
04. svibanj 2024 12:43