RASPLESANI SUPRUŽNICI

Katie Holmes zabavila Toma Cruisea

Katie Holmes (31) oduševila je supruga Toma Cruisea (47) seksi serenadom koju je izvela za njega tijekom dobrotvorne priredbe Fine Romance Benefit u Los Angelesu. Glumica je otpjevala “ Whatever Lola wants, Lola gets” iz mjuzikla Damn Yankees iz 1955. Cruise se pridružio suprugi na pozornici i asistirao dok je ona uz pjesmu zavodljivo izvodila i plesnu točku.

Glumica je poznata po tome što obožava plesati: prošle godine napravila je svojevsrni plesni tribute Judy Garland u američkom showu So You Think You Can Dance?, nastupajući uz pjesmu “Get Happy”. Nedavno je osnovala i dobrotvornu udrugu koja pomaže djeci iz socijano ugroženih domova da postanu profesionalni plesači.

Svoju ljubav prema plesu i glazbi prenijela je i na trogodišnju kćerkicu Suri koja već pohađa satove baleta u New Yorku.

Kose podignute u punđu, odjevena u kratku i usku crnu haljinu, Katie je blistala na dobrotvornoj zabavi koju je kao gost vodio australski glumac Hugh Jackman, a prisustvovala je i holivudska zvijezda Catherine Zeta-Jones.

Linker
25. travanj 2024 16:35