U ISČEKIVANJU PRINOVE

Mila Kunis i Ashton Kutcher žele da im dijete govori i ruski

Glumica je gostovala u showu popularne američke komičarke Ellen DeGeneres i prvi puta javno potvrdila da sa zaručnikom Ashtonom Kutcherom (36) očekuje dijete.

Mila Kunis (30) nije htjela komentirati spol dijeteta ni kada joj je točan ternim poroda. Rekla je samo kako su ime već izabrali te da je sretna što su uspjeli tako dugo skrivati njenu trudnoću, ali i zaruke. Glumica je ispričala kako su ona i Ashton bili zaručeni već dva mjeseca kada su mediji prenjeli tu vijest.

– Fotografi puna dva mjeseca nisu primjetili moj zaručnički prsten – ispričala je lijepa glumica.

Mila je govorila i o svojim trudničkim željama za hranom pa je tako priznala da po cijele dane jede kiseli kupus i kisele krastavce.

Na pitanje voditeljice ima li njen zaručnik razumijevanja za njene neobične prohtjeve za hranom glumica je rekla kako je on to čak i predvidio:

– Napunio je cijeli jedan hladnjak “čudnom” hranom pa kad mi se odjednom, naprimjer, jedu krastavci, on samo ode do našeg sekundarnog hladnjaka i donese mi najfinije krastavce koji postoje – ispričala je Mila o svom brižnom zaručniku.

Glumica je odala i kako oboje žele da dijete govori i ruski, budući je Mila iz Ukrajine. Rekla je kako je Ashton već krenuo na tečaj ruskoga.

Linker
03. svibanj 2024 16:12