ŠTO JE MUŠKARAC...

Mile Kekin: Tajna mojih brkova

Pank-rokeri Hladno pivo i njihov frontmen Mile Kekin (40) velikim koncertom u zagrebačkoj Areni 7. listopada kreću na turneju Kud Pivo tud i ja, a u međuvremenu su nominirani za MTV europsku glazbenu nagradu za najboljeg regionalnog izvođača.

Koliko je MTV nagrada uopće važna pankerima iz Gajnica? – Ako se već dijele neke nagrade, onda bi bilo u redu da ih dobijemo mi. No, nama je ovo puno važnije kao dodatna promidžba uoči turneje.

Po čemu će koncert u Areni biti drugačiji od dosadašnjih zagrebačkih koncerata? – Prvi put imamo scenografiju koju radimo posebno za turneju, a koju je osmislio Renato Stefanović. Glazba ostaje ista, ali sve ostalo će biti puno većih dimenzija. Uostalom, na turneju idemo s nekoliko šlepera.

­

Zašto malo puštate, a malo brijete brkove? – Imao sam probnu fazu, nakon koje sam ipak obrijao brkove, a sada ih puštam za ozbiljno. To su glamurozni brkovi koje sam pustio pred glamuroznu turneju i nosit ću ih do zadnjeg koncerta. A nakon toga, tko zna…

Koliko će vam teško biti spojiti turneju i obiteljski život? – Ovo je posao koji zahtijeva da ponekad budem malo manje sa suprugom Ivonom i četverogodišnjim sinom Vitom. Trenutačno više vremena odvajam za glazbu i grupu pa me nema puno kod kuće, no kad sve ovo prođe, otići ćemo na zajednički odmor i pokušati nadoknaditi propušteno.

Josip Jurčić

Linker
04. svibanj 2024 07:23