Livio Andrijic/EPH
LUCIJA LUGOMER

Prvi hrvatski plus size model u talijanskom Vogueu

Nakon što su je primijetili britanski mediji, prvi hrvatski plus size model sada krasi stranice talijanskog Voguea.

Iako su joj mjere daleko od onih idealnih 90-60-90, Lucija Lugomer (22) uspješno gradi manekensku karijeru o kojoj se raspričala u novom broju talijanskog izdanja modne biblije.

Lucija je za Vogue otkrila da joj je najveći uzor bila njena majka, te da danas crpi snagu i inspiraciju iz plus size modela koje prati.

– Elly Mayday je preboljela rak, a s obzirom da je moja majka umrla zbog raka dojke, ona mi daje snagu i pozitivnu energiju da budem jaka i da moja majka bude ponosna – izjavila je Lucija za popularni časopis.

Lucija je u intervjuu za Gloriju u siječnju ove godine otkrila kako se cijeli život borila s viškom kilograma, a svoje je tijelo prihvatila tek kada je zbog drastične dijete završila u bolnici.

– Cijeli život imam višak kilograma, zbog čega sam kao tinejdžerica jako patila, izgladnjivala se do bolesti… Jednom sam zbog komplikacija uzrokovanih drastičnom dijetom završila u bolnici i tijekom dvotjednog oporavka totalno promijenila mišljenje o sebi. Odlučila sam okrenuti ploču i uživati u svome tijelu, kakvo god ono bilo – priznala je tada Lucija, koja vlastita iskustva dijeli s skoro 5000 prijatelja na Facebooku.

Sa svojim je prijateljima podijelila i odlične vijesti o intervjuu u Vogueu uz poruku: “Stvarno se sve može kada se hoće, ja ne popuštam i samo idem dalje”!

https://www.facebook.com/VogueItalia/posts/10153573889097772

Linker
17. travanj 2024 00:20