MILE KEKIN

Suprugu sam osvojio znanjem

Kakav si bio profesor u školi? Jelena Popović

Pa to bi trebala pitati učenike. Ali mislim da nisam bio previše otkačen kako bi možda neki pomislili. Držao samo se plana i programa, a kad bih to obavio, krenuo bih na neobavezni dio nastave: slušanje njemačkih bendova i dijeljenje autograma.

Kad ćeš svojem sinu dopustiti da pije hladnu pivu? Katarina Matijević

Mislim da će sa cirka 16 moći popiti prvu u mom društvu. Jer toliko sam ja imao kad sam nakon nogometa drmnuo prvu. I svidjelo mi se instantno.

Bi li snimio duet sa Severinom ? Luka Jureško

Premda o dotičnoj umjetnici imam samo najbolje mišljenje, ne vidim u skorije vrijeme mogućnost nekakve cross over suradnje.

Kako si šarmirao svoju ženu Ivanu? Maja Marjanović

Vjerojatno svojim poznavanjem ranog ruskog realizma.

Zašto si se odlučio glumiti? Jasna Breški

Pitali li me da li bih htio. Probao i svidjelo mi se. Zabavno je i mali je odmor od sviranja, tonskih proba i putovanja u kombiju. Fora je biti netko drugi, a ne samo onaj iz Hladnog piva.

Koliko si sličan Saši Erotomanu? Sven Cuculić

Pa ne mogu reći da mi se gadi ljudska seksualnost niti eksplicitni ljubavni filmovi. Volim sve što ne uključuje djecu i životinje i mučenje. Godinama sam se pripremao po videotekama u kvartu da bi Saša ispao taman toliko nastran da ga vole i fine gospođe.

Koliki je utjecaj bend Kud Idijoti imao na Hladno pivo u početku? Frano Pletikos

Pa oni su nam definitivno bili i uzori, a i ostali smo prijatelji. Sjećam se dobro kad smo prvi put svirali skupa u klubu Franca Prešerna u Ljubljani. Bili su nam tada veći od Stonesa. Poštujem i volim taj bend i vjerujem da su imali velik utjecaj na nas. Koja ti je najprivlačnija hrvatska političarka i zašto? Duško Ravlić

Pa ne mogu baš reći da se palim nešto na političarke. Vesna Pusić, možda. I dalje se jako dobro drži pa mislim da je bila prava ljepotica na faksu. Dečki ste u godinama, što u tvom životu nalikuje pjesmi “Roštilj”? Mirko Brancin

Pa ta pjesma nije bila istinita kad sam je napisao davne 1997., ali danas, kad bend radi neku malu feštu koja uključuje pečene životinje, često se sjetim te pjesme. To znači da te kad-tad pjesma sustigne.

Gdje si prvi put zapjevao pred publikom? Tanja Žinić

U Kumrovcu pred gomilom izviđača. Prije toga smo svirali samo slučajnim prolaznicima u skloništu gdje smo vježbali. Odmah sam shvatio da je to nešto čim se želim baviti dugo. Super je svirati pred ljudima iako smo imali priliku svirati i u praznim klubovima. Sve je to za ljude.

Linker
04. svibanj 2024 01:18