Facebook/Slavko Sobin
JA TO MOGU

VIDEO Ples oko šipke Slavka Sobina i Davora Bilmana oduševio gledatelje

U drugoj emisji showa Ja to mogu Slavko Sobin i Davor Bilman osvojili su gledatelje svojom točkom na šipci; njihovo umijeće koje su uspjeli svladati u tjedan dana gledatelji su nagradili najvećim brojem glasova.

Iako vrlo skeptični oko svoje ‘nemuževne’ točke, na kraju su bili najbolji zahvaljujući svome šarmu, dobro osmišljenom nastupu, ali i uspješnom svladavaju vještine plesa oko šipke.

U ovoj emisiji Marko Tolja i Lana Jurčević okušali su se u žongliranju, Ana Majhenić i Jelena Glišić u plesu, a Tamara Loos i Ivan Vukušić tehnicirali su s loptom.

Za sljedeću emisiju kandidati su trebali izabrati svoje nove točke, i to od četiri ponuđene koje su mogli vidjeti na pozornici.

Marko Tolja tako je izabrao točku s bubnjevima jer, priznao je, želi naučiti svirati bubnjeve, a za partnera je izabrao Ivana Vukušića.

Kazalište sjena iz Karlovca izvelo je svoju točku što je magnetski privuklo Tamaru Loos, ali i Slavka Sobina, pa ga je izabrala za patnera.

Ani Majhenić izbor je opet pao na ples, a za partnericu je izabrala Lanu Jurčević i to, kako je rekla, iz sentimenta.

Točka koja je ostala kandidatima koji ništa nisu izabrali, Jeleni Glišić i Davoru Bilmanu, je točka na štulama.

Voditeljica Barbara Kolar u emisiji je reagirala i na komentare kako show ne ide uživo te je pozvala Slavka Sobina sa svojim selfie štapom da ih fotografira i odmah objavi sliku na društvenim mrežama.

Facebook/Ja to mogu

Lana Jurčević i Ana Majhenić najbolje se snašle u novom HRT-ovom showu

Linker
08. svibanj 2024 17:07