A tek joj je 26

Sydney Sweeney postaje prava modna ikona, a ovo su njezini lookovi o kojima se najviše pričalo

Američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Euforija", ubrzo nam je pokazala kako nije odlična samo kada glumi. Upravo suprotno, njezina modna izdanja naprosto oduševljavaju, bilo da se radilo o svakodnevnom casual looku ili svečanijim outfitima. O kojoj god prigodi govorimo, jedno je sigurno - ova 26-godišnjakinja rijetko griješi.

Bez obzira na to je li riječ o crvenom tepihu ili tjednima mode, američka glumica Sydney Sweeney oduševi svojim osebujnim stilom gdje god se pojavi. Talentirana 26-godišnjakinja koja se proslavila ulogom u seriji "Euforija", ubrzo nam je pokazala kako nije odlična samo kada glumi. Upravo suprotno, njezina modna izdanja naprosto oduševljavaju, bilo da se radilo o svakodnevnom casual looku ili svečanijim outfitima. O kojoj god prigodi govorimo, jedno je sigurno - Sweeney rijetko griješi kada je riječ o modi. Upravo smo zbog toga odlučili izdvojiti njezina recentna izdanja o kojima se najviše pričalo.

Glumica je krajem 2023. za crveni tepih za premijeru novog filma "Anyone But You" odabrala dugu glamuroznu haljinu brenda Miu Miu sa šljokicama i visećim svjetlucavim elementima te crnim remenom koji je naglasio njezin tanak struk. Outfit je dodatno upotpunila platinastim naušnicama s privjeskom Freda Leightona od oniksa i dijamanata, dok je pritom nosila jednostavan make-up s prozirnim sjajilom za usne i svjetlucavim sjenilom. Kako frizurom ne bi odvlačila pozornost s haljine koja je bila u fokusu, glumica je kosu tek lagano svezala u trendi punđu.

image

Glumica voli nositi Miu Miu kreacije, a na premijeri filma "Anyone But You" odlučila se za njihovu maxi svjetlucavu haljinu

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izgledala je senzacionalno i na premijeri filma "Madame Web" u Los Angelesu gdje je poglede privlačila u vrlo izazovnoj kombinaciji. Naime, Sweeney je nosila maxi haljinu s crnom mrežom modne kuće Oscar de la Renta, a na donjem dijelu strukirane kreacije nalazile su se i resice. Look je upotpunila parom crnih salonki te minimalističkim dijamantnim naušnicama.

image

Na premijeri filma "Madame Web" glumica je nosila mrežastu haljinu s resicama modne kuće Oscar de la Renta

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Samo nekoliko dana kasnije, glumica se pojavila na dodjeli nagrada People‘s Choice u Santa Monici, a za tu je priliku odabrala jednostavnu, ali svejedno vrlo efektnu strukiranu crvenu haljinu brenda Mônot uz koju je nosila tek jedva vidljiv nakit i raspuštenu kosu.

image

Za pojavljivanje na dodjeli People‘s Choice nosila je crvenu strukiranu haljinu brenda Mônot

CRASH/IS/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

No, glumica ne oduševljava samo na crvenom tepihu. Fotoreporteri su je tako nedavno snimili na ulicama Los Angelesa u sofisticiranom crnom outfitu od glave do pete. Na sebi je imala crni kombinezon modne kuće Balmain koji je iskombinirala na dugi Givenchy kaput. Cijelu kombinaciju dodatno je upotpunila klasičnim crnim Jimmy Choo cipelama na petu i zlatnim nakitom.

image

26-godišnjakinja voli crne kombinacije, a nedavno je "uhvaćena" na ulicama Los Angelesa u crnom kombinezonu modne kuće Balmain koji je iskombinirala na dugi Givenchy kaput, također crne boje

DIGGZY/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Sweeney je oduševila i na pariškom Tjednu mode gdje je bila jedna od glavnih zvijezda na reviji brenda Miu Miu, prvenstveno zahvaljujući modnoj kombinaciji koja nije prošla nezapaženo. Uz crop top, preko kojeg je imala oversized crni blejzer, glumica je nosila tek šljokičaste gaćice i ispod njih crne najlonke. Hlače su zapravo komad iz najnovije kolekcije poznatog talijanskog brenda, a efektni outfit upotpunila je parom crnih sandala na petu, Miu Miu torbicom i sunčanim naočalama.

image

Na Miu Miu reviji uz crop top, preko kojeg je imala oversized crni blejzer, nosila je samo šljokičaste gaćice talijanskog brenda i ispod njih crne najlonke

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Nedavno je pokazala i kako još uvijek ne misli odustati od "barbiecore" trenda koji je svoj vrhunac doživio sredinom 2023., glumica je pokazala odjenuvši dugačku ružičastu haljinu modne kuće Alaïa koja je na nekim dijelovima bila prozirna. Nju je savršeno ukomponirala na lakirane špic salonke na petu crvene boje te crne sunčane naočale.

image

Da još uvijek ne misli odustati od "barbiecore" trenda koji je svoj vrhunac doživio sredinom 2023., glumica je pokazala odjenuvši dugačku ružičastu haljinu modne kuće Alaïa koja joj je savršeno pristajala

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Oduševila je i na tradicionalnom Oscar after-partyju u organizaciji američkog časopisa Vanity Fair na koji je stigla u bijeloj haljini klasičnog kroja. Kreaciju je dizajnirao Marc Bouwer, a istu je haljinu nosila i glumica Angelina Jolie na Oscarima 2004. godine. Kombinaciju je Sweeney upotpunila nešto kraćom frizurom - bobom stiliziranim u blage valove i elegantnim make-upom, a osim što je odabirom modne kombinacije odala počast legendarnoj Jolie, izgledom je obožavatelje podsjetila i na legendarnu ikonu stila Marylin Monroe.

image

Na Vanity Fair partyju nosila je istu haljinu kao i Angelina Jolie prije 20 godina

MICHAEL TRAN AFP

Nekoliko dana nakon oskarovskog partyja, mlada glumica bila je na premijeri svog novog filma "Immaculate" u Teksasu. Ovaj put odlučilla se za haljinu bijele boje koja je dizajnom neodoljivo podsjećala na vjenčanicu, a look je upotpunila samostojećim čipkastim čarapama. Za tu je priliku odabrala custom haljinu i cipele britanskog dizajnera Richarda Quinna, a cijeli look je dodatno upotpunila dijamantnim i bisernim nakitom Jennifer Meyer.

image

Za premijeru novog filma odjenula je kreaciju britanskog dizajnera Richarda Quinna, a cijeli look je dodatno upotpunila dijamantnim i bisernim nakitom

SUZANNE CORDEIRO AFP

Na dodjeli GLAAD Media Awardsa u Los Angelesu Sweeney je poglede privlačila u maxi strukiranoj metalik haljini s dubokim dekolteom modne kuće Miu Miu, a kreacija se naročito isticala svjetlucavim srebrnim grudnjakom s naramenicama. Efektni look, zahvaljujući kojem ni ovog puta nije prošla nezapaženo, 26-godišnjakinja je upotpunila dijamantnim nakitom.

image

Na dodjeli GLAAD Media Awardsa glumica je plijenila pažnju u još jednoj Miu Miu kreaciji, a ovog puta bila je riječ o uskoj metalik haljini s dubokim dekolteom

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
15. ožujak 2024 21:03