BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Urnebesno dobro

Bocom do bicepsa: Glumica svojom metodom vježbanja oduševila i poznati časopis za žensko zdravlje

Australska glumica za koju cijeli svijet navija na njenom putu mijenjanja loših navika i dolaska do zdrave težine, pokazala je i kako se u znoju vježbanja može dobro nasmijati, uz neobičan 'uteg' demonstrirala je kako ona radi na tonusu mišića ruku.

Komičarka Rebel Wilson oduševljava svojom zdravom transformacijom, a najnovijom metodom vježbanja koju je demonstrirala na jahti, oduševila je čak i Women's Health. Australska glumica u ruke je uzela ogromnu bocu alkoholnog pića koju je zatim podizala umjesto utega.

"Danas ćemo raditi bicepse. Ovo je u principu puna 4,5 litarska boca i jednostavno želim tonus u gornjem dijelu ruku, pro radimo bicepse, a zatim je prebacimo preko glave. Lagano savijte koljena, osjetite lagano peckanje...", studiozno opisuje Rebel faze vježbanja ruku.

Na kraju je svoj boca-uteg prebacila iza glave. "Ovo je za donje mišiće gornjeg dijela ruku", objasnila je glumica. Časopis koji se bavi ženskim zdravljem oduševio se njenim načinom vježbi za ruke, koji su proglasili svojim ciljem te su joj posvetili cijeli članak.

Producenti su zahtijevali da održava prekomjernu težinu, što je ona i činila jedući junk food i mnogo nezdrave hrane

U nastavku vježbe, Rebel je ogromnu bocu prebacila preko ramena i objasnila da bi s tim teretom trebalo trčati uz stepenice.

Rebelin put zdravlja

Australska glumica, poznata po urnebesnom humoru i ulogama simpatičnih bucki, odlučila je ove godinu stopirati primamljive ponude za uloge i posvetiti se svom zdravlju. Otkrila je da su od nje producenti zahtijevali da održava prekomjernu težinu, što je ona i činila jedući junk food i mnogo nezdrave hrane.

Sa svime time prestala je početkom 2020., prehranu je izmijenila, navodno se počela hraniti prema metodi Mayr, nakon što je posjetila luksuznu medicinski i wellness centar u Austriji VivaMayr.

Tu je metodu osmislio austrijski liječnik dr. Franz Xaver Mayr prije gotovo 100 godina, on je vjerovao da većina ljudi truje svoj probavni sustav hranom koju unose i načinom na koji jedu. Cilj te metode je poboljšati zdravlje putem probavnog sustava.

Cilj joj je doseći 75 kilograma, nada se da će tu težinu postići do kraja godine

To je pristup koji eliminira intoleranciju na hranu, smanjuje unos šećera, potiče se konzumacija cjelovitih namirnica i to sporo, osnažuje se imunosni sustav i smanjuju upale. Metodom Mayr izbacuju se grickalice, smanjuje se unos glutena i mliječnih proizvoda, potiče se korisnike da osvijeste način na koji jedu poput sporog žvakanja hrane i blagovanje bez ikakvih ometanja.

Uz promjenu prehrane Rebel je ozbiljno prionula na vježbanje. S trenerom Jonom Castanom vježba čak i do sedam dana u tjednu. Osim vježbanja s bocom, Rebel je otkrila da koristi i druge neobične rekvizite - poput okretanja automobilskih guma ili vježbanje s konopima. Uz to redovito prakticira i kardio vježbe, poput trčanja ili hodanja.

U srpnju je otkrila da pokušava doseći 75 kilograma, do kraja godine. Nedavno je dala naslutiti da je do cilja dijeli još osam kila, a prema tome može se zaključiti da je do sada izgubila oko 20 kilograma.

Da nije uspješna samo po pitanju brige za zdravlje, glumica je nedavno otkrila i da je sretna u ljubavi, na putu u Monaco, gdje je i vježbala s povećom bocom, pratio ju je novi dečko 31- godišnji nasljednik američkog pivskog imperija Jacob Busch. Zaljubljeni par na društvenim mrežama više ne krije svoju sreću.

Pročitajte i:

Smršavjela 20 kila i pokazala dečka: Glumica i mladi nasljednik pivske dinastije uživaju kao kraljevi

Nadomak cilja: Rebel otkrila koliko kilograma ima i pomoću kojeg trika ustraje u mršavljenju

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Recept koji bi mnogima mogao pomoći: Kako je točno simpatična glumica izgubila 18 kilograma?

Linker
16. travanj 2024 03:15