BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Bravo!

Nadomak cilja: Rebel otkrila koliko kilograma ima i pomoću kojeg trika ustraje u mršavljenju

Glumica je pozirala u plavoj, pripijenoj haljini i pokazala napredak u postizanju željene težine, a pritom je i otkrila koliko joj je još ostalo do cilja, kako je otkrila nada se da će ga postići do kraja godine.

Glumica Rebel Wilson 2020. godinu pretvorila je u svoju godinu zdravlja, s punih 40 godina krenula je na misiju mršavljenja koja je pokazala nadahnjujuće rezultate. Simpatična bucka rođena u Australiji sada je otkrila i koliko trenutno kilograma ima.

Uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj pripijenoj haljini, Rebel tvrdi da ima 83 kilograma, odnosno da joj do željene težine preostaje još smršaviti osam.

Nakon mjeseci i mjeseci mukotrpnog vježbanja i potpuno izmijenjene prehrane Wilson se približila svom cilju. "Hvala svima na ljubavi koju ste mi do sad slali tijekom mog putovanja u 'Godini zdravlja'. Kad sam sinoć posegnula za slatkišima, pomislila sam si: 'Hmmm, radije ne' i umjesto njih uzela sam bocu vode. Još osam kilograma do mog cilja - nadam se da ću to uspjeti do kraja godine!", napisala je Rebel.

Nedavno su se pojavile procjene da je glumica od početka godine izgubila 18 kilograma.

Vijest je to koja je punila novinske stupce diljem svijeta, a nakon što je u siječnju objavila kako će joj zdravlje postati prioritet. Od tada redovito dokumentira svoje iskustvo u zdravom mršavljenju, što redovito oduševljava vojsku fanova.

Mukotrpan put do zdravlja

Glumica ne krije da je vježbanju posvećena svaki dan, čak sedam dana u tjednu ona se bavi nekom fizičkom aktivnošću. Uz trenere, pomoć joj pružaju i nutricionisti pomoću kojih je potpuno izmijenila prehranu.

Rebel je izbacila sve što sadrži šećer i junk food, a kad poželi nešto od svojih omiljenih poslastica, jednostavno pojača unos vode.

Nakon posjeta luksuznoj australskoj klinici Viva Mayr, postala je pobornica Mayr metode. Režim počinje detoxom od kofeina i šećera te reorganizacijom prehrane kako bi se ugljikohidrati sveli na minimum, a uključuje razne metode za mršavljenje, poput žvakanja svakog zalogaja od 40 do 60 puta. Mnogobrojni fanovi je podržavaju i putem Instagrama slijede svaki njezin korak prema cilju.

Pročitajte i:

Recept koji bi mnogima mogao pomoći: Kako je točno simpatična glumica izgubila 18 kilograma?

Poznata glumica oslobodila se 'dugogodišnjih okova': Uz poseban režim uspjela je smršavjeti 18 kilograma

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Linker
19. travanj 2024 22:13