Getty Images
Gloria osobno

Emotivna poruka jednog tate: 'Volio bih kada bi nam svima naša djeca bila najvažnija'

Kako nam svima u ovo izazovno vrijeme treba što više pozitive, naš čitatelj je za Gloria.hr za rubriku 'Gloria osobno' podijelio svoje iskustvo iz koje bi mnogo mogli naučiti roditelji koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Piše: Tata J.

Pozdrav svima! Eto u ovo strašno i nenormalno vrijeme koje je zadesilo našu domovinu i glavni grad, htio bih podijeliti s vama i nešto pozitivno. Nakon više godina razmirica, sudova, socijalnih službi, prijava, nadzora i inih ružnih radnji koje čine osobe koje su u konfliktu razvoda, mi smo odlučili kako nam je najvažnije... NAŠE DIJETE.

Zajedničkom odlukom dijete će biti s mamom 14 dana i onda s tatom drugih 14 zbog vremena inkubacije ovog zločestog virusa koji nas je zatvorio u naše domove i oduzeo nam našu slobodu. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na odgovornost i pozitivnu odluku bivše supruge koja je prihvatila da je naše zlato ipak važnije od svih međusobnih razmirica i situacije koja se oko nas događa.

Dijete je presretno i veselo, a, vjerujte mi, uživa u svakom trenutku provedenim s oba svoja roditelja. Naravno, obvezali smo se da ćemo svaki dan omogućiti videopoziv s roditeljem kod kojeg nije, te međusobno pomoći u komunikaciji.

Volio bih kada bi nam svima naša djeca bila najvažnija, jer tako stvaramo mlade i sposobne ljude koji će jednog dana biti dio boljeg svijeta koji ostavljamo za njih.

Ovim putem pozdravio bih sve roditelje koji su u ovim teškim vremenima našli snage da iskomuniciraju nedoumice i zajedno počeli surađivati u odrastanju zajedničkog djeteta. Mi smo pokazali zrelost, a nadam se da ćete i vi.

Zaboravite mržnju, ljubomoru i sve zle osjećaje i stavite na prvo mjesto ono što nam je najvažnije i najmilije... NAŠU DJECU.

Čitajte i:

Dnevnik s bergamskog fronta: 'Ne možemo pobjeći. Cijela jedna generacija odlazi u tišini, potpuno sama'

Korona i potres promijenili su joj perspektivu: 'Luksuz su za mene sad posve druge stvari'

Kad anksioznost udari: 'Mislila sam da mi se dogodilo najgore, no tek je tad uslijedio horor'

Ljubavni život samohrane mame: 'To je priča o svakoj ženi na ovom Balkanu'

Žene u muškim odijelima: 'Volim što je Marina osamljena na ručku, ne želim joj prijeći preko te izdaje'

'Od prave spavalice - štreberice postala sam netko tko ne može odspavati noć u komadu'

Život s ljudima koji imaju bipolarni poremećaj: Kao djevojčica uvijek sam mislila da sam ja kriva

Linker
18. travanj 2024 12:32