Michael Buckner/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
"All In Challenge"

To se ne odbija: Robert De Niro i Leonardo DiCaprio nude ulogu u filmu u zamjenu za donacije

Velike holivudske zvijezde dali su svim filmofilima ponudu koju ne mogu odbiti - da budu statisti u novom filmu Martina Scorsesea ako daju financijsku pomoć za sve najugroženije obitelji tijekom epidemije koronavirusa.

Američki glumci Robert De Niro i Leonardo DiCaprio pokrenuli su izazov "All In Challenge" kojem je cilj dobrovoljno prikupljanje sredstava kako bi milijunima ljudi pogođenih globalnom epidemijom osigurali dovoljno hrane.

Glumcima se iz dana u dan priključuje sve više poznatih, a cilj je prikupiti 100 milijuna dolara. Zauzvrat, De Niro i DiCaprio izabrat će nekoga od donatora kako bi glumio statista u najnovijem filmu redateljskog velikana Martina Scorsesea "Killers of the Flower Moon".

"Obitelji lošijeg imovinskog stanja, oni koji su ostali bez posla, djeca, starije osobe i svi drugi kojima je potrebna pomoć računaju na nas i zato imamo jednu molbu za sve vas", na svom je Instagramu napisao De Niro.

Osim toga, kazao je, izabrani pojedinac na setu će se družiti s filmskom kremom, a bit će pozvan i na premijeru filma koji bi u kina trebao doći sljedeće godine.

Izazov je pokrenuo Michael Rubin, manjinski vlasnik profesionalne košarkaške momčadi "Philadelphia 76ers". Samo 24 sata kasnije, izazovu su se priključila jedna od najvećih imena u sportskoj i zabavnoj industriji.

DiCaprio je istaknuo da će 100 posto prihoda ići američkom Fondu za hranu, kao i organizacija No Kid Hungry i Meals on Wheels "kako bi se osiguralo da svaka potrebita obitelj dobije obrok u ovo kritično vrijeme".

Leonardo DiCaprio
92nd Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020, Image: 497594525, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
DiCaprio je izazov predao Matthewu McConaugheyju i Ellen DeGeneres koji su ga odmah prihvatili.

Glumac je izazov predao kolegama Matthewu McConaugheyju i Ellen DeGeneres koji su ga odmah prihvatili, a DeNiro je izazvao Jamieja Foxxa. Ovoj hvalevrijednoj akciji pridružili su se i Justin Bieber, Tom Brady, Kevin Hart, Magic Johnson, Meek Mill i mnogi drugi.

Svi oni ponudit će onima koji doniraju nešto zauzvrat, bilo to druženje na setu s poznatim glumcima ili, primjerice, sudjelovanje u showu Ellen DeGeneres.

Čitajte i:

Linker
23. travanj 2024 22:14