NAJSLAĐI PARTY

Mamina princeza: Antonija Sandrić svojoj je kćerkici Tari priredila dan iz bajke

U domu poznate košarkašice i njezinog supruga Marka Sandrića ovaj je tjedan bilo osobito uzbudljivo: njihova mezimica proslavila je veliki - prvi rođendan!

Svaki roditelj dobro zna da se prvi "ročkaš" njihovih mališana najdulje pamti, a 32-godišnja Šibenčanka, naša košarkašica Antonija Sandrić, uistinu je dala sve od sebe da taj dan u životu njezine kćerkice svima u sjećanju ostane kao poseban.

"Bilo je prekrasno, veselo i s puno smijeha, a Tara se ponašala kao prava domaćica. Ni u jednom trenutku nije zagrintala, iako smo slavili cijeli dan", priča nam sretna majka.

A da je Tarin prvi rođendan bio kao iz snova najbolje govore fotografije koje je ponosna mama podijelila samo s nama.

image
Mama i njezina djevojčica imale su "matchin" haljinice srebrnih tonova.
SANJA LYDIA

"S obzirom na to da zbog epidemioloških mjera nismo mogli zvati prijatelje već samo najužu obitelj, htjeli smo da barem sve drugo bude svečano", priča nam Antonija, koja je veliki dan svoje princeze pripremala tjednima. Za ukrase se pobrinula tvrtka Jasminka Cruz Event, koju često za privatne proslave angažira i pjevač Joško Čagalj Jole, a mama i kći par dan prije slavlja zajedno su bile i u nabavi svečanih haljina. Kako nam je otkrila, Antonija je s Tarom zbog ovog posebnog slavlja "potegnula" do Splita i tamošnje trgovine "Koko Kids" u kojoj su obje pronašle savršene haljine.

image
Obitelj Sandrić u uskom je krugu obitelji proslavila prvi rođendan svoje kćeri Tare.
SANJA LYDIA

Iako sretna što joj se haljinica svjetluca i ima prekrasnu mašnu, Taru je, baš kao i svu djecu, posebno razveselio jedan drugi detalj rođendanskog slavlja.

"Tara se najviše obradovala torti u obliku mede i svjećici s vatrometom te, naravno, darovima. Posebno joj se svidjela kuhinjica za djevojčice jer se i inače voli igrati s loncima. Dok sam u kuhinji, ne odvaja se od mene", smije se Antonija, kojoj je kuhanje velika strast otkako je postala mama. Koliko je takvi trenuci raduju za Gloriju je otkrila i prije pola godine, kada nam je otvorila vrata njezinog doma u Šibeniku i prvi put pozirala sa svojom djevojčicom. Najljepša hrvatska sportašica tada nam je priznala i da se još ne namjerava vratiti košarci, što nam je i sada potvrdila.

image
Kao i svako dijete, tako su i Taru najviše obradovali darovi i torta u obliku mede.
SANJA LYDIA

"Uživam u majčinstvu, a svaki novi dan s Tarom mi je nezaboravan. Prije petnaestak dana, na Markov 33. rođendan, Tara je prohodala i od tada nemam ni sekunde mira. Trčanje za mojom kćerkicom trenutačno mi je najbolji i najdraži trening" veselo nam govori ponosna majka.


Čitajte i:

Duga i sretna ljubavna priča! Antonija Mišura Sandrić s obitelji veselo proslavila važan dan

Neodoljiva mamina damica: Antonija Mišura Sandrić i njezina Tara pravi su modni tandem

Antonija Mišura Sandrić hrabro pokazala najljepši dio majčinstva: ‘Mnoge majke zbog ovog osjećaju sram‘

U domu najljepše hrvatske sportašice! Antonija Sandrić nikad nije bila sretnija

Linker
20. travanj 2024 09:13