Youtube
NOVA KOLUMNA

Paula je razgovarala s trenericom Martinom Boss: Kako se držati režima, izgubiti kilograme i zašto krenuti sada

Naša kolumnistica Paula Šik Sik ovog je puta razgovarala s fitness trenericom i influencericom Martinom Boss koja joj je otkrila kako da se držimo zadanih ciljeva, treba li svaki dan voditi bilješke o postignutom i zašto krenuti već sad, a ne čekati novu godinu i novogodišnje odluke.

Opet …Jovo, nanovo! Lagano ulazimo u finalno tromjesečje 2019. godine. Kako je došla, još brže prošla! Kada se samo sjetim, novogodišnje kolumne, novogodišnjih odluka, zdravog života... sve mi se čini da će porod 2020. biti vrlo težak! Ali imamo još fore popraviti “nepopravljivo”.

Je, istina, prvo tromjesečje je ključno u razvoju "ploda", ali ako ćemo o ovom plodu, plodu naše godine, onda bih rekla da su i zadnja tri vrlo bitna! Nekako bih se usudila zaključiti da su dobre pripreme ključ svakog uspjeha. Znam, filozofiram na veliko, ali uvijek si nekako dajemo šansu za "novi start".

Ne sumnjam da će se ponoviti još koji put pa i u ovoj 2019., ali kako kažu: "štoš, nemoš ništa". Ja se osobno vraćam iz pete u prvu brzinu pa laganini po uzbrdici do svoga cilja. Odlučila sam pustiti svojim tokom pa kako bude, bit će. Kažu ako previše ne očekuješ, ne možeš se razočarati.

Uzela sam si "lufta" tri mjeseca do NOVOGODIŠNJIH ODLUKA. Pišem velikim slovima, jer ne mogu vjerovati da je to pred vratima. Tek toliko da si osvijestim. A onda u novo tromjesečje lakša za 2019. godinu.

Ako ne znaš od kuda krenuti, evo gore par savjeta od meni najdraže Bossice.

Samo polako i nježno prema sebi. Puno smo si toga obećali početkom godine. Puno toga nismo obavili.

Ali neke stvari, ciljeve, zadatke... ipak jesmo. Smatramo li to polovičnim uspjehom - kreirali smo frustraciju. Gledamo li na ta postignuća kao izvršenje većeg dijela naših planova - postajemo zadovoljni postignutim.

Ipak je sve, kako nas uče novovalni gurui, stvar perspektive. Zato, ipak i usprkos svemu, promatrajte sebe iz ugla gdje Vam svjetlost najbolje pada.

Pusa, Voli vas P!

Linker
17. travanj 2024 04:51