ovo smo čekali!

Konačno! Stiže Seinfeld kuharica sa 60 recepata iz kultne serije

U kuharici će se naći recepti za jela koja su se provlačila kroz seriju, kao i razne gastro pošalice.

"Seinfeld" je jedna od najpopularnijih američkih humorističnih serija koja ima poklonike diljem svijeta, čak i danas, 33 godine od prve epizode. Humor u njoj je legendaran i bezvremenski pa zbog toga privlači i mlađe gledatelje. Sve generacije obožavatelja ovog kultnog serijala oduševit će vijest da uskoro izlazi kuharica s receptima iz Seinfelda.

Iz ideje stoje Julie Tremaine i Brendan Kirby koji su prepoznali popularnost poznatog sitcoma i odlučili izdati kuharicu pod nazivom Seinfeld: The Official Cookbook sa 60 recepata inspiriranih serijom.

"Izbacite jelovnike za van i otkažite rezervacije u Mendy‘su, vrijeme je da okusite ponudu New Yorka", napisali su na Instagram profilu SeinfeldTV.

Recepti su vezani uz sva jela u kojima su protagonisti uživali tijekom svih devet sezona, kao i gastro pošalice iz serije koje nas nasmijavaju i danas. Tako ćemo u kuharici naći recept za "Veliku salatu", koktel od kozica, crno-bijele kekse i još mnogo toga.

image

Ekipa iz Seinfelda

COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Autori napominju da je kuharica namijenjena svakome, a posebice amaterskim chefovima. Kako biste nabavili svoj primjerak i skuhali jelo koje već odavno želite probati, kuharicu možete prednaručiti na Amazonu na ovom linku za oko 30 dolara, a službeno je u prodaji je od 11. listopada.

Linker
18. travanj 2024 19:56