BOžE TOMIć
HOH Brunch Affair

Pronašli smo terasu idealnu za bijeg od svakodnevice

Terasa Boutique hotela HOH odlična je ideja za odmor od užurbanosti, a s novom ponudom dodatno su nas osvojili.

Terasa Boutique hotela HOH odlična je ideja za odmor od užurbanosti, a s novom ponudom dodatno su nas osvojili.

Pronašli smo odlično mjesto za bijeg od užurbanosti tijekom toplih dana uz predivan pogled na grad - HOH Terrace Bar, smješten na terasi Boutique hotela HOH, koji je proteklog vikenda predstavio novi HOH Brunch "kod M. J. Zagorke" i HOH specialty koktele. Ugodan ambijent terase u kojoj možete pronaći svoju oazu mira upotpunjuju cvjetni aranžmani, a uz to možete uživati u kulinarskim specijalitetima i koktelima. Ovaj spoj tradicije i kulture će vas očarati na prvu, a osim opuštajućeg ambijenta bar odiše povijesnim šarmom te uz jedinstven pogled na Katedralu postaje nezaobilazno odredište za odmor od užurbanog gradskog života.

image
BOžE TOMIć

HOH brunch "kod M. J. Zagorke" nudi čarobnu ponudu slatko-slanih okusa, a poslužuje se od petka do nedjelje od 12 do 15 sati. U ponudi su dva raskošna etažera: Popov toranj i Kula Lotrščak. Nazivi su inspirirani posljednjim ulazima u Gornji grad koji su ostali sačuvani. Etažeri obiluju slatko-slanim kombinacijama poput lisnatog s poširanim jajem, školjki s francuskom salatom, focaccie s mortadelom i pistacijom, palačinki, vafla i drugih delicija koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gastronomske znalce.

image
BOžE TOMIć

Osim ukusne gastronomske ponude, posjetitelji će u popodnevnim satima moći uživati u ispijanju koktela kada je vrijeme za HOH o‘clock. U ponudi je sedam specialty koktela koji su kreirani na bazi Old Pilot’s alkoholnih pića, prvenstveno zbog njihove neosporne kvalitete i vrhunskih okusa, čemu u prilog ide i činjenica da su nagrađivani hrvatski brend. Recepte za koktele osmislio je priznati hrvatski barmen Darko Uremović. Svaki koktel krije jedinstvenu priču koju možete pročitati na terasi u knjižici naziva HOH tales, a među njima su HOH 1880, The Last Dance i The Witch of Gritch.

image
BOžE TOMIć
image
BOžE TOMIć

HOH Terrace Bar nudi odličnu ideju za druženje tijekom vikenda uz okuse koji će razveseliti svačija nepca. Osim vikednom u ovom baru možete uživati svakog radnog dana u prvoj jutarnjoj kavi ili opuštajućem popodnevnom osvježenju u srcu Zagrebu, u Jurjevskoj 4.

image
BOžE TOMIć
Linker
24. svibanj 2024 04:13