AND JUST LIKE THAT

Zna se kad izlaze nove epizode serije ‘Seks i grad‘! Uskoro uživamo u avanturama glavnih junakinja

Snimanje u New Yorku je pri kraju! U deset povratničkih epizoda ‘And Just Like That‘ uživat ćemo u prosincu, najavila je glumica Sarah Jessica Parker..

"I samo tako... novo poglavlje započinje", stoji u opisu videa na Instagram profilu streaming servisa HBO Max. U prosincu, uoči Božića, stižu nove epizode serije "Seks i grad", koja se proteklih mjeseci snimala u New Yorku. Obožavatelji su već neko vrijeme u deliriju, iščekivanje je na vrhuncu, a iako se još uvijek ne zna službeni datum, barem nam je poznat mjesec - u avanturama junakinja uživat ćemo već ove godine!

To je u videu najavila glumica Sarah Jessica Parker, koja tumači Carrie Bradshaw, poznatu kolumnistkinju i idealisticu, a u novim epizodama očekuju ju i novi problemi. Ljubav s Facom ipak nije idilična, navodno su i pred razvodom, a i u poslovnom smislu je napravila zaokret. Više ne piše, već je voditeljica, i to ni manje ni više nego podcast formata, inače jako popularnog i u stvarnom svijetu.

Na Instagramu HBO Max-a ponovno nisu izostali komentari obožavatelja koji se pitaju "gdje je Samantha", odnosno glumica Kim Cattrall. Iako joj je produkcija ponudila angažman u povratničkim epizodama, glumica je to odbila navodno zbog nesuglasica sa Sarah Jessicom Parker na koju se naljutila, jer je bila znatno više plaćena nego ostatak ekipe.

No, vrlo brzo su joj pronašli zamjenu, ako se to uopće može tako nazvati. Četvrta članica "ženske bande" je Lisa Todd Wexley, koju tumači glumica Nicole Ari Parker. Totalna je suprotnost vrckavoj i neuhvatljivoj Samanthi, a po scenariju, samohrana je majka troje djece i dokumentaristica.

U novim epizodama pojavit će se i glumac Willie Garson, odnosno Stanford Batch, jedan od omiljenih likova. Glumac je prošlog mjeseca preminuo nakon kratke borbe s teškom bolesti, a konačan proizvod, nove epizode kultne serije, nažalost, nije dočekao. S prijateljem se oprostila i Sarah, napisavši kako je s njim proteklih dvadeset godina dijelila i ono dobro i loše, a na setu nikada nije nedostajalo smijeha.

image
Nicole Ari Parker i Kristin Davis
JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cure iz 'Seksa i grada' i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

U srpnju ove godine procurile su prve fotografije sa snimanja, a ako je suditi po njima, djevojke, odnosno sada već žene u pedesetima, i dalje su modni uzor, a njihove kombinacije razigranije su nego ikada. Bit će to zanimljiv kraj godine!

Čitajte i: Napokon se oglasila o smrti velikog prijatelja: Ispovijest Sarah Jessice Parker o Willeju Garsonu tjera na plač

Linker
16. travanj 2024 23:26