Mladen Požeg
Među starim krovovima

Moderna kulturna baština: Savršen bijeg od stvarnosti nalazi se u Šibeniku, oduševljava na prvi pogled

Spoj kulturne baštine i ugodne atmosfere u samom srcu Šibenika, plijeni pažnju svakog prolaznika te oduševljava zadovoljne goste koji se iznova vraćaju u ovaj jedinstveni hotel.

Da je Hrvatska mediteranska zemlja prepuna prirodnih blagodati i šarmantnih jadranskih gradova i mjesta, to je već opće poznata stvar. Vjeruje se da je i rijetko koji stanovnik Lijepe Naše uopće istražio sve ono što Hrvatska nudi, a upravo je vrijeme godišnjih odmora savršen tajming za učiniti upravo to. Čarobna priroda i najčišće more, vrijedni spomenici kulture, skrivene uvale, odlična hrana i vino, samo su neki od razloga radi kojih je godišnji odmor na hrvatskoj obali neprocjenjiv.

Mladen Požeg
Heritage Hotel Life Palace oduševljava svoje goste

Upravo u samom srcu Dalmacije, točnije u najljepšem dijelu Šibenika, smjestio se Heritage Hotel Life Palace. Njegova šarmantna i nesvakidašnja pojava, već neko vrijeme oduševljava zadovoljne goste koji se iznova vraćaju i prepuni su riječi hvale. Izvana autohton i impozantan, plijeni pažnju svakog prolaznika, a kako i ne bi kada se nalazi na najljepšoj šibenskoj lokaciji.

Mladen Požeg
Smješten je u srcu Šibenika

Dvostruka kategorizacija

Heritage Hotel Life Palace, smješten je u renesansnoj gradskoj palači iz 15. stoljeća te je dvostruko kategoriziran - oznakom baštine i kategorijom hotela s četiri zvjezdice. Prekrasan interijer obogaćen je raznim, pomno biranim detaljima, a povijesna šibenska arhitektura, sačuvana je u pojedinim dijelovima hotela.

Mladen Požeg
Hotel ima dvije kategorizacije

Ono što se osjeti na prvu, kada se zakorači u ovaj boutique hotel, je upravo domaćinska i srdačna atmosfera, a svih 17 soba uređeno je s posebnom pažnjom i daškom luksuza, tako da će se svaki gost zasigurno osjećati i više nego dobrodošlo i zadovoljno. Pogled iz soba na divne šibenske ulice i krovove, koji sami za sebe pričaju povijest i više je nego čaroban, a buđenje uz isti garantira najljepše uspomene.

Mladen Požeg
Prvo što se osjeti je domaćinska i srdačna atmosfera

Na vrhu hotela, nalazi se oaza za uživanje - ugodan mini wellness, kao stvoren za opuštanje nakon duge šetnje i obilaska Šibenika. Cijelim hotelom prevladava vrlo poseban i rustikalan ugođaj koji, uz spoj modernog i luksuznog, čini savršenu kompoziciju i bijeg od stvarnosti. Ukoliko ste u potrazi za smještajem i doživljajem koji vraća u neke davnije dane i svakako ima dušu, onda je Heritage Hotel Life Palace idealan i nepogrešiv odabir. Proživjeti odmor kroz poglede iz neke od soba ovoga hotela, sigurno će vas oduševiti.

Pročitajte i:

Zeleni kamperski duh: Upoznajte luksuzni eko kamping resorta u samom srcu Dalmacije

Ne znaš tko je ljepši: Domaće zvijezde odabrale su neke od najdivnijih lokacija plave boje

Hod po oblacima na Biokovu: Nova šetnica jedinstvena je u Hrvatskoj, ali i Europi

Split nikad nije bio bliže: Genijalna inicijativa studenata, žele omogućiti ljetovanje svojim kolegama

Linker
26. studeni 2022 01:44