VEDRAN PETEH / CROPIX
GLORIA OSOBNO

Samo na Gloria.hr: Ana Radišić, Ivanka Mazurkijević i Katica Hauptfeld o ženama važnim temama

Četvrti panel u organizaciji našeg magazina, održan na čarobnom vidikovcu Trsatske gradine, okupio je inspirativne žene s Kvarnera, koje su govorile o vanjskoj i unutarnjoj ljepoti te otkrile kako su sačuvale vedar duh u doba pandemije.

Koliko su ljepota, zdravlje i zadovoljstvo povezani te koliko jedno utječe na drugo, u novom izdanju Gloria osobno panela razgovarali smo s tri poznate dame. Poduzetnica i humanitarka Katica Hauptfeld (67), glazbenica Ivanka Mazurkijević (48) i voditeljica Ana Radišić (32), vođene zanimljivim pitanjima naše voditeljice Barbare Kolar, otkrile su što misle na ovu temu iz osobne perspektive.

S obzirom na bablje ljeto, ali i želju da Gloria osobno dotakne razne dijelove Hrvatske, četvrti ženski panel s istinitim pričama stvarnih žena održan je na Kvarneru - točnije na Trsatskoj gradini, s koje se pruža impresivan pogled na Rijeku. Tri poznate dame različitih generacija, zanimanja i životnog stila našoj su voditeljici i moderatorici, između ostalog, otkrile kako se njeguju, koliko novca troše na kozmetičke preparate i odjeću, koji su im poroci...

Kako je tog dana bilo iznimno vruće, gošće su se oduševile preparatima za rashlađivanje kozmetičkog brenda Avène te slatkim zalogajima Podravkine Dolcele. Na kraju su u sandučić Hrvatske pošte ubacile pisma sa svojim dojmovima s druženja.

Panel na temu "Ljepota, zdravlje, zadovoljstvo" pogledajte u petak premijerno na Gloria.hr portalu.

Naše gošće rashladile su se Avène proizvodima za rashlađivanje kože i njegu lica, a Hrvatska pošta dostavila je sandučić u koji su ubacile svoje dojmove s riječkog izdanja Glorije osobno.
VEDRAN PETEH / CROPIX

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

VEDRAN PETEH / CROPIX
Podravka se pobrinula za slatke Dolcela zalogaje, a naš magazin za poštenu dozu ekskluzive iz "tvornice" najčitajnijeg ženskog magazina na našem tržištu.

A do tad vam donosimo mali sneak peek sa snimanja koje smo priredili na prekrajnoj Trsatskoj gradini u suradnji s našim vjernim partnerima. Posebno hvala Turističkoj zajednici Grada Rijeke.

Vodimo vas na Trsatsku gradinu!

Pričali smo ozbiljno, ali smo se i smijali...

Ne propustite - zanimljiv panel čeka vas sutra premijerno na Gloria.hr!

ČITAJTE I:

Ljubav je to: 'Meni su 34, njoj 55, svaki dan mi je sve ljepša, a ja sam njoj radost kojoj se nije nadala'

Kad ljepota prođe: Umorna si od davanja sebe, zaboravila si kako izgleda da tebi netko ugodi

Zabava ne prestaje s godinama: Samo treba osluhnuti poriv slobode i raskinuti čvor predrasuda

Linker
19. travanj 2024 16:25