divna tijana

Janko, okreni glavu! Poznata glumica i bivša djevojka našeg zavodnika oduševila kombinacijama na Pula Film Festivalu

Glumica Tijana Pečenčić obožavana je među hrvatskom publikom. Beogradska glumica često surađuje i na hrvatskim projektima pa ne čudi što je uveličala Pula Film Festival.

Poznata beogradska glumica Tijana Pečenčić plijenila je pozornost na Pula Film Festivalu. Na popularnom festivalu pojavila se dvaput - prvi put kako bi promovirala s kolegama film "Po tamburi". U uratku Stanislava Tomića Tijana igra ulogu Mladenke. Na crvenom tepihu u Puli prije nekoliko dana pojavila se u kratkoj crnoj haljini koja je otkrila njezine vitke noge. Efektna modra haljina i nude salonke istaknule su sjajnu formu glumice koja je obožavana i u Hrvatskoj.

Nije Tijana plijenila pozornost samo na premijeri filma. Pojavila se i na svečanom proglašenju nagrađenih filmova i dodjelom nagrada, čime je 68. izdanje Pula Film Festivala završeno.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX

Čitajte i: Zavodnici Miloš Biković i Miodrag Radonjić stigli u Pulu na svjetsku premijeru filma Južni vetar 2: Ubrzanje

Čitajte i: Veliki uspjeh tri hrvatska filma! Bitorajacu nagrada za najbolju glavnu ulogu, ‘Murina‘ trijumfirala kod publike, a ‘Zlatni cvijet‘ kod žirija

Zablistala je u uskoj haljini maslinastih tonova i nude štiklama, koje su njezin siguran stilski odabir. Dok je na premijeri svoju bujnu kosu zagladila, ovog puta odlučila se za morske kovrčice, koje su joj sjajno pristajale.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX

U posljednjoj večeri nagrade su dodijeljene i hrvatskim filmovima - prednjačili su 'Murina' Antonete Alamat Kusijanović, 'Zora' Dalibora Matanića te 'Plavi cvijet' Zrinka Ogreste. Ocjenjivački sud činili su predsjednik Paweł Pawlikowski, Zrinka Cvitešić, Danilo Šerbedžija, Mirko Pivčević i Mimi Plauché.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX

Tijana Pečenčić hrvatskoj je publici poznata po nizu uloga, posebno u projektima "Kud puklo da puklo" i "Na granici". Usto, poznata je i po ljubavnoj vezi s kolegom, našim glumcem Jankom Popovićem Volarićem.

Linker
13. ožujak 2024 02:28