Talijanska manekenka Bianca Balti podržava borbu za čišći okoliš i održivu modu
 Promo
Nova kolekcija omiljenog branda

Budite ekološki osviješteni i hit na plaži! Bianca Balti predstavlja badiće koji štite okoliš

Ljetna kampanja modnog branda Yamamay snimana je u Los Angelesu. Talijanska manekenka Bianca Balti bila je zvijezda snimanja kojim je poručila da prirodu treba štititi i poštovati.

Yamamay ljetna kampanja ukazuje na odnos pojedinca prema prirodi te utjecaj naših postupaka na svijet koji nas okružuje. Ova kampanja snimljena je u Los Angelesu, a utjelovljuje ju talijanski supermodel Bianca Balti i bivša veleposlanica Yamamay kampanja: 'Basically Sexy' i 'Say Sexy', okružena bujnim zelenilom dok svježina, energija i vitalnost predstavljaju optimističan pogled u budućnost, nove mogućnosti i horizonte.

Yamamay i Pianoforte grupa u suradnji s One Ocean Foundation već treću godinu zaredom zalažu se za zaštitu okoliša. Predanost za promicanje istinskih vrijednosti i podizanje svijesti pomoću snažnih akcija, poziva kupce širom svijeta da pristupaju moru na održiv način.

Istinski volim prirodu te vjerujem da ju moramo poštovati i štititi.

"Životna ravnoteža i naša budućnost ovise o prirodi ... Štoviše, sviđa mi se što je Yamamay brand koji nastoji promijeniti stvari. Pogledajte njihove kolekcije izrađene od održivih materijala! Moda ima veliku moć jer utječe na milijune ljudi, stoga se mora baviti važnim pitanjima poput okoliša i podržavati znanstvena istraživanja", Bianca Balti.

Kupaće kostime iz najnovije kolekcije potražite online i u odabranim Yamamay trgovinama.

Čitajte i:

Ljeto nije otkazano! Iz ''Charlie designa'' stiže ljetna kolekcija koja će vas oduševiti

Kad proljeće kaže 'sunce', mi kažemo cvijeće: Inspirirajte se najboljim lookovima poznatih dama

Fatalne žene 'igraju na ovu kartu' kad žele privući pažnju, znaju to dobro i naše poznate dame

Linker
13. travanj 2024 16:44