DRUGI KRUG ZLATNOG STUDIJA

Glasovi za najbolje glasove: Tatjana Jurić, Robert Ferlin i Mario Lipovšek-Battifiaca bore se za najveću medijsku nagradu

Zagrepčanka i dva Primorca za Gloriju su podijelili kakav je osjećaj biti u finalu za dodjelu Zlatnog studija.

Nedavno je počeo drugi krug glasanja za dodjelu Zlatnog Studija Jutarnjeg lista, najveće medijske nagrade u Hrvatskoj, a broj finalista sužen je na tri. U kategoriji najboljeg radijskog glasa nominirani su jedna Zagrepčanka i dva Primorca: Tatjana Jurić (39) s narodnog, Robert Ferlin (55) s Radio Rijeke i Mario Lipovšek - Battifiaca s Radio Istre (51).

Čitajte i: Tatjana Jurić: ‘Kad sam objavila da odlazim s tv-a, urednik mi je rekao da to nitko ne radi. no, pronašla sam se‘

image

Robert Ferlin

NERA ŠIMIĆ/CROPIX

"Ferlin je kategorija za sebe i ako uzmemo u obzir da mu je ovo već peta nominacija i da je dva Zlatna Studija već osvojio, bilo bi najlogičnije da nagrada nosi ime ‘Zlatni Ferlinov Studio’. A Tatjana Jurić je sama po sebi zlatna pa bi joj nagrada pristajala samo tako. Iskreno cijenim i Tatjanu i Ferlina, ali ipak navijam za najdražeg mi albina", našalio se Mario, koji će, ako se pandemija smiri, sa svojim konkurentom na zajedničko putovanje legendarnom cestom Route 66, od istočne do zapadne obale SAD-a.

Čitajte i: Robert Ferlin: ‘Kad sam zaljubljen onda poblesavim, a zaljubljen sam stalno, makar i potajno‘

"Trebali smo ići lani, za moj 55., a Marijev 50. rođendan, ali nas je korona omela. Možda to ostvarimo ove godine", otkrio je Robert, ponosan što je među nominiranima otkako se Zlatni Studio dodjeljuje. Tatjana je pak nominirana prvi put i čast joj je što su joj konkurenti dva snažna muškarca.

"Mene je već i nominacija razveselila, dalje se ne opterećujem!", kaže Tatjana, koju ove godine očekuje mnogo poslovnih projekata.

Zaštitno je lice emisije Zdravlje na kvadrat na Novoj TV, a angažirana je i na Danu najbolje domaće glazbe na narodnom, tradicionalnom izboru pjesme koja je obilježila proteklu godinu.

Linker
18. travanj 2024 16:01