Jasmin Stavros

 IVAN POSAVEC/CROPIX
BOLNIČKI IZVJEŠTAJ

Jasmin Stavros: ‘Nije mi do jela, ni do čega, a supruzi i sinovima je teže nego meni‘

Legendarni pjevač i zabavljač širokih masa u Vinogradskoj bolnici je završio prvi ciklus zračenja zbog raka kostija i sad čeka nove nalaze.

Legendarni pjevač i zabavljač širokih masa u Vinogradskoj bolnici je završio prvi ciklus zračenja zbog raka kostija i sad čeka nove nalaze.

Nakon potvrde vijesti da mu je dijagnosticiran karcinom kostiju nakon što je zbog jezivih bolova završio na bolničkom liječenju, popularni pjevač i kralj fešti Jasmin Stavros ponovno se javio iz bolnice i za Jutarnji list ispričao novosti: kako je podnio prvu terapiju zračenja, tko ga posjećuje i kako podnosi bolove koji ne prestaju. Naš estradni velikan i kralj fešti svoju najtežu životnu bitku vodi već osam tjedana, a na Veliki četvrtak 6. travnja navršit će se dva mjeseca otkako ustaje i liježe s nesnosnim bolovima.

image

Jasmin Stavros u tonskom studiju Croatia Recordsa

DARKO TOMAS/CROPIX

"Posljednjih dana, nakon što sam u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici završio s prvim ciklusom zračenja, čini mi se kao da su bolovi ipak nešto manji. Boli me i dalje, leđa rasturaju, ali čini mi se da je intenzitet ipak slabiji. Ne znam je li to zbog zračenja, zbog toga što pijem jake tablete protiv bolova ili zato što sam na bol već oguglao, što je ona postala sastavni dio mene...", ispričao je Stavros kojem su liječnici saopćili kako sumnjaju da uz rak kostiju ima i rak želuca, no kompletni nalazi još uvijek nisu gotovi.

image

Jasmin Stavros sa sinom Milom

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Doktori i sestre se baš trude oko mene, svima im zahvaljujem, ali teško mi je sve ovo", nastavlja pjevač koji dane provodi u molitvi, a bolnici ga posjećuju supruga Žarka, te sinovi Milo i Krešo. "Njima je možda i teže nego meni, pokušavaju ostati jaki, ali sve im se vidi u očima", priča Stavros kojem supruga donosi domaće juhe i čajeve. "Slabo jedem, nemam apetita, nije mi ni do čega uz ovoliku bol", koji će liječenje već ovog tjedna nastaviti u KBC-u Rebro. "Iskreno se nadam da će svanuti taj dan u kojem ću noć prespavati bez jauka, te se probuditi bez boli", zaključuje Stavros.

image

Jasmin Stavros u Jastrebarskom

IVAN POSAVEC/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 21:56