Getty Images/Reuters
PREGLED TJEDNA

Prinove, osvete i novi projekti koji su obilježili tjedan u svijetu slavnih

Ulaskom u novi tjedan donosimo pregled najvažnijih, najčitanijih ili najzanimljivijih vijesti iz svijeta celebrityja koje su obilježile prethodnih sedam dana. Evo o čemu se najviše govorilo.

Prinove u obitelji Pharella Williamsa

Glazbenik Pharrell Williams i njegova supruga Helen Lasichanh ponovno su postali roditelji krajem siječnja – osmogodišnjem Rocketu pridružile su se trojke, a sretan par još uvijek nije otkrio kako će se djeca zvati.

Getty Images
Pharrell Williams i Helen Lasichanh na dodjeli MTV nagrada 2015.

Beyoncé otkrila da očekuje blizance

Pop diva Beyoncé sve je iznenadila svojom objavom da očekuje – blizance. Njezina fotografija s povećim trudničkim trbuhom u samo je jednom danu oborila rekorde na Instagramu i postala najlajkanija, a zahvaljujući čitavom albumu koji je objavila dala je svojim obožavateljima materijala za nekoliko dana jer oni sada analiziraju i traže detalje kojima je slavna pjevačica možda natuknula što očekuje.

Mariah Carey opjevala ljubavni brodolom

Pjevačica Mariah Carey svoj je ljubavni krah iskoristila za inspiraciju za novu pjesmu. Sve svoje emocije vezane uz bivšeg zaručnika, australskog milijardera Jamesa Packera, sasula je u novu pjesmu"I Don't", a u spotu za novi uradak je čak i spalila vjenčanicu u kojoj se planirala udati za njega.

Modni projekt Kim Kardashian West i Kanyea Westa

Kim Kardashian West i Kanye West otkrili su da će uskoro lansirati svoju dječju kolekciju, a u dizajniranju je sudjelovala i njihova kći North West. Reality zvijezda je podijelila seriju videa na Snapchatu u kojima njezina trogodišnjakinja nosi prve komade iz modne linije: žutu haljinu i kaput.

Johnny Depp bankrotirao

Nakon razvoda od Amber Heard koji je nedavno finaliziran, glumac Johnny Depp se našao u ozbiljnim financijskim problemima. Depp je svoje bivše menadžere tužio za loše upravljanje novcem pa su oni u protutužbi otkrili na što je sve trošio. Dovoljno je reći da je prošle godine postao lakši za 21 milijun funti.

Reuters
Johnny Depp

Princ Harry i Meghan Markle

Britanski tabloid The Sun objavio je prvu fotografiju britanskog princa Harryja i njegove djevojke, glumice Meghan Markle, na kojoj se drže za ruke. Par, koji je vezu započeo prije šest mjeseci, je uhvaćen ispred restorana Soho House u Londonu, koji za njih ima sentimentalnu vrijednost jer su se tamo upoznali.

Opljačkana Nicki Minaj

Dok je jedna od najuspješnijih reperica Nicki Minaj najvjerojatnije snimala glazbu s Drakeom i Lil Wayneom, provalnici su iskoristili priliku i provalili u njezinu vilu u Los Angelesu. Minaj je ostala bez nakita i ostalih stvari u vrijednosti od 175 tisuća dolara, a kuća je u potpunosti demolirana te sve izgleda kao da se radilo o osveti - namještaj je bio razbacan kao da su tražili nešto određeno, razbili su obiteljske slike, parfeme te rasparali dio njezine odjeće.

Modni projekt Celine Dion

Slavna pjevačica će ovog mjeseca predstaviti svoju prvu modnu suradnju: Celine Dion je s kanadskim brendom Bugatti kreirala liniju dodataka koja se sastoji od više od 200 komada.

Profimedia, StarMax

Druga strana Davida Beckhama

Nogometaš David Beckham najnovija je žrtva hakera. Njegovi e-mailovi otkrivaju drugu stranu velikog humanitarca jer je u komunikaciji sa svojim PR stručnjakom otkrio kako se humanitarnim radom bavi samo kako bi dobio titulu viteza, a nije želio niti davati svoj novac za UNICEF-ovu večeru u Šangaju, već je tražio da sve odlazi iz njegove humanitarne organizacije „7“. Ipak, UNICEF se oglasio uskoro nakon što su mailovi otkriveni i naglasio kako S Davidom Beckhamom surađuju već više od 15 godina te da je uvijek bio pristupačan i da je svojim projektima mnogo pomogao.

Getty Images
David i Victoria Beckham

Show Lady Gage

Za kraj tjedna slavna pjevačica Lady Gaga oduševila je nastupom u poluvremenu Super Bowla. Radi se o jednom od najgledanijih događaja, a zadnjih je godina 13-minutni koncert postao stvar prestiža koji mnoge američke zvijezde priželjkuju.

Feb 5, 2017; Houston, TX, USA; Recording artist Lady Gaga  performs during the halftime show during Super Bowl LI at NRG Stadium. Mandatory Credit: Matthew Emmons-USA TODAY Sports
USA Today Sports

Linker
19. travanj 2024 15:18