KAKO DALJE?

Razvod turbo bogatog para: Obustavljena gradnja vile u tajnovitom bunkeru milijardera

Topmodela Gisele Bündchen i američkog nogometaša Toma Bradyja očekuje epska sudska bitka o podjeli imovine.

Razvod braka uvijek je traumatičan i stresan događaj, pogotovo kad partneri nakon mnogo godina zajedničkog života, ljubavi i djece čijem odgoju su se posvetili, preko noći moraju presložiti svoje živote, podijeliti imovinu i skrbništvo nad djecom, te nastaviti dalje - svatko za sebe.

A zvjezdani par Tom Brady, najveći igrač u povijesti američkog nogometa, i Gisele Bündchen, brazilski topmodel, gori trenutak za svoj razvod nisu mogli odabrati. Njihova djeca Vivian i Benjamin Brady u najosjetljivijem su (pred)adolescentskom dobu odrastanja, a radovi na kući, točnije luksuznom eko imanju, u kojoj su planirali zajednički život nakon njegova povlačenja u sportsku mirovinu tek su započeli. I daleko su od završetka u trenutku kad se navodno sprema epski obračun njihovih odvjetničkih timova za raspodjelu imovine.

image

Zemljište su preklani platili 17 milijuna dolara

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Radi se o zemljištu u mjestašcu Indian Creek, jednoj od najekskluzivnijih lokacija u Miamiju, Floridi i cijelim Sjedinjenim Američkim Državama, koje su Brady i Bundchen kupili preklani. Za njega su iskeširali 17 milijuna dolara, a na njemu su planirali urediti vilu s pet spavaćih soba, bazenom, sportskim terenom i svim ostalim pripadajućim sadržajima kakve zahtjeva njihov status i stil života.

image

Radovi na uređenju su trenutačno - obustavljeni

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Američki mediji Indian Creek kolokvijalno nazivaju bunkerom milijardera jer na otoku koji se prostire na 121,4 hektara živi svega dvadesetak obitelji, a njegovi stanovnici su uz ostale Ivanka Trump i Jared Kushner, te Carl Icahn, američki poduzetnik i financijaš.

image

Američki mediji su Indian Creek prozvali bunkerom milijardera

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Tom i Gisele preklani su angažirali proslavljenog arhitekta Scotta Mitchella za projekt gradnje, dizajnersku kuću Clements Design za njezino uređenje, te brojne hortikulturne stručnjake za rješenje održivog eko imanja na kojem su željeli uzgajati i vlastitu hranu.

Njihove prehrambene navike odavno su ušle u legendu, a Tom Brady je objasnio da zahvaljujući konzumaciji uglavnom sirovih namirnica uspijeva i nakon navršene četrdesete godine života toliko dugo izdržati nevjerojatne napore profesionalnog sporta.

image

Ovakve prizore idiličnih obiteljskih šetnji na pješčanim plažama Miamija više nećemo gledati

MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Razvio je čak i vlastitu metodu zdrave prehrane koju je brendirao pod imenom TB12, a fanatik zdravog života, ekološkog uzgoja i održivosti je i njegova još uvijek supruga.

image

Kako stvari stoje, obitelj se nikada neće zajedno useliti u svoju vilu u Indian Creeku

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Te navike usadili su i svojoj djeci, kćeri Vivian i sinu Benjaminu, no sve to sada je palo u drugi plan. Jer kako stvari stoje obitelj se nikada neće zajedno useliti u svoju vilu u Indian Creeku, na kojoj su radovi posljednjih tjedana u potpunosti stali.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen na MET Costume Gali 2019.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Posvađani supružnici očito su se na taj korak odlučili zbog neizvjesne zajedničke budućnosti, a još više skore podjele bračne imovine koja ih očekuje. Pa dok se ne dogovore, radovi stoje.

Linker
15. travanj 2024 19:32