nije joj lako

Najtužnija europska princeza ponovno ima razloga za sreću: Iako se još ne može vratiti na dvor, djeca joj daju snagu

Monegaška princeza se oporavlja od operacije sinusa u Južnoj Africi, gdje je provela proteklih četiri mjeseca zbog nemogućnosti povratka u Monako. Društvo joj pravi suprug Albert i dvoje djece koji su došli u posjet, a princeza se time odmah pohvalila na Instagramu.

Princeza Charlene od Monaca još u svibnju je otputovala u Južnu Afriku, gdje se angažirala oko spašavanja gotovo istrijebljenih nosoroga i obilaska nacionalnih parkova s rendžerima i ekolozima. Do danas se nije vratila u Monaco i to zbog ozbiljne upale sinusa koja joj nije dopuštala da leti zrakoplovom.

Prije nekoliko dana bila je podvrgnuta četverosatnoj operaciji koja je bila samo jedna u nizu otkako su početkom svibnja počeli problemi s ušima, grlom i nosom.

Čitajte i: Bijeg ili peh sa zdravljem? Princeza Charlene opet je produžila boravak u Africi zbog boli u ušima

Zbog komplikacija morala je odgoditi planirani povratak u Monaco gdje je 2. srpnja trebala proslaviti okruglu, desetu obljetnicu braka sa suprugom s kojim, po pisanjima stranih medija, ali i njezinim suptilnim porukama, i nema baš dobar odnos, ponajviše zbog Albertovih afera i čak troje izvanbračne djece.

No, Albert i njihovo dvoje djece - blizanci princ Jacques i princeza Gabriella odlučili su posjetiti suprugu i majku u Južnoj Africi. Charlene je na Instagramu podijelila niz obiteljskih fotografija na kojima se vidi kako grli svoju djecu, a princ stoji iza nje. Princeza je izrazila oduševljenje što je opet sa svojom obitelji, a otkrila je i simpatičnu anegdotu vezanu uz njezinu kći Gabriellu.

"Gabriella se odlučila sama ošišati! Oprosti Bella, dala sam sve od sebe da ti popravim frizuru", napisala je Charlene ispod niza fotografija.

Čitajte i: Odbjegla ‘tužna princeza‘! Propustila je čak i veliku godišnjicu braka, a djecu nije vidjela mjesecima

Iako su mnogi mislili da je povratak na dvor odgađala zbog problema u braku, monegaška princeza je u nedavnom ekskluzivnom razgovoru za Channel24 pojasnila je da se ne može vratiti zbog narušenog zdravlja.

"Imala sam operativni zahvat zbog kojeg ne mogu naći se na visini većoj od 6000 metara. Radi se o tome da mi se ne može izjednačiti tlak u uhu", rekla je Charlene. Ipak, svima je jasno da brak s Albertom odavno ne funkcionira, a to je suptilno pokazala i sama princeza kada je u novu godinu ušla izbrijanim dijelom glave, što su mnogi protumačili svojevrsnim buntom i suptilnim iskazivanjem nezadovoljstva njezinim brakom.

Sve je počelo kada se otkrilo da Albert ima čak dvoje izvanbračne djece - 29-godišnju kćer Jazmin Grace Grimaldi i 18-godišnjeg sina Alexandrea Grimaldija Costu koje je dobio nakon afera. No, ni to nije bio dovoljan udarac za Charlene. Anonimna 34-godišnja Brazilka, nastanjena u Italiji, tvrdi da joj je princ Albert napravio dijete, a potom je nemilosrdno napustio.

Princ naravno sve negira, a ako se dokaže da je i treće dijete njegovo, pitanje je kako će na to reagirati Charlene i hoće li zatražiti razvod braka, što dosad još nije napravila.

Linker
18. travanj 2024 14:34