Princ Harry i Meghan Markle na festivalu glazbe Mountbatten u Royal Albert Hallu početkom ožujka
 Justin Goff / Goff Photos / Profimedia
Pet dana pred službeni Megxit

Patila je od teških napadaja panike: 'Meghan je presretna što je pobjegla od kraljevskog kaosa'

Vojvotkinja Meghan Markle bez svoje će titule ostati za pet dana, no za njom nimalo ne žali. Sretnija je, naime, otkako živi u Kanadi, jer je u Velikoj Britaniji, priznala je, imala ozbiljne zdravstvene smetnje.

Meghan Markle vratila se prije nekoliko dana u Kanadu, nakon što je odradila sve obaveze koje su ona i suprug imali u Velikog Britaniji kao aktivni članovi kraljevske obitelji. Otkako su se Meghan i princ Harry odlučili na napuštanje obaveza koje nosi kraljevski status, život Meghan Markle navodno je naglo postao bolji. Sretnija je, zdravija i raspoloženija.

Gdje je nestala bratska ljubav? Šogorice se besramno ignoriraju, a ni braća nisu u boljim odnosima

London, UNITED KINGDOM  - Prince Harry And Meghan Markle (the Duke and Duchess of Sussex) Attended Their Last Official Event As Working Royals

The couple joined the Queen and other family members at the annual Commonwealth Day service in Westminster Abbey,

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 505068067, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN NETHERLANDS, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Princ Harry i Meghan Markle na posljednjem zadatku koji su imali kao aktivni članovi kraljevske obitelji

Osjeća se kao nova žena.

Magazin Elle donosi nova saznanja o njezinom životu u Velikoj Britaniji, te navodi kako joj je život na kraljevskim dvorima bio toliko stresan da je patila od ozbiljnih napadaja panike. Nije se mogla nositi sa stalnim kritikama i zlobom koje su dolazile od dijela britanske javnosti i tamošnjih tabloida. "Meghan je presretna što je pobjegla od kaosa u Londonu", rekao je izvor blizak vojvotkinji koja bez titule ostaje za točno pet dana.

Šuška se kako se ne podnose, a jedna od druge 'krade' stajling: Kojoj bolje stoji hit boja sezone?

March 7, 2020, Dagenham, United Kingdom: Image licensed to i-Images Picture Agency. 07/03/2020. Dagenham, United Kingdom. Meghan Markle, the Duchess of Sussex , is welcomed by students during a visit to Robert Clack School in Dagenham,United Kingdom, in support of International WomenÕs Day., Image: 504432454, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Pool / Zuma Press / Profimedia
Pool / Zuma Press / Profimedia
Meghan Markle na proslavi Dana žena u Dagenhamu

Imala je osjećaj da privlači negativnu pažnju.

Dok su živjeli u Velikoj Britaniji, Meghan se navodno osjećala zarobljeno, klaustrofobično i nesretno.

"Bila je nervozna svaki put kad bi napustila svoj dom jer je imala osjećaj da privlači samo negativnu pozornost". Život u Kanadi čini je ispunjenom, uz supruga i sina tu su i blagodati poput šetnji prirodom u ležernom izdanju.

Nakon što je objavljeno da princ Charles ima koronavirus, potvrđeno je medijima da se čuo s oba svoja sina - Williamom i Harryjem. Dok je princ u samoizolaciji sa suprugom Camillom, sa sinovima komunicira putem telefona, nitko ga ne smije posjećivati.


Čitajte i:

Linker
14. travanj 2024 17:54