Princ Harry i Meghan Markle odstupili su s kraljevskih dužnosti u ožujku 2020.
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEDIJI BRUJE

Princ Harry zbog stresa potražio psihološku pomoć? 'Meghan ga je prisilila da odbaci svoju obitelj'

Omiljeni princ Harry navodno je potražio psihološku pomoć uzrokovanu velikim promjenama u njegovom životu. Vijest nije nitko potvrdio, ali mediji bruje kako mu se nakupilo stresa kojemu je u posljednje vrijeme izložen.

Magazin Globe piše u novom broju kako je princ Harry (35) potražio psihološku pomoć u kalifornijskoj klinici zbog posttraumatskog poremećaja, poznatijeg i kao PTSP.

Treba napomenuti da je spomenuti časopis sklon pretjerivanju i objavljivanju rubnih informacija, no vijesti o Harryjevoj tuzi i nestabilnosti u Americi prenio je niz relevantnih svjetskih medija i svi su na istom tragu - Harry je u Americi tužan, usamljen i izgubljen. Osim svega što se Harryju u posljednje vrijeme izdogađalo, kao okidač spominje se i gubitak majke 1997. godine kada je princeza Diana poginula u prometnoj nesreći.

''Harry je sam priznao da ne može vjerovati koliko mu se život promijenio i izokrenuo naglavačke. Meghan ga je prisilila da odbaci svoju obitelj, prijatelje i domovinu kako bi ona mogla slijediti svoj san da postane holivudska glumica'', rekao je izvor za već spomenuti Globe.

Los Angeles, UNITED KINGDOM  - Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex celebrate 2-Year Anniversary of their marriage, while they’ve just moved from to L.A, USA with their son Archie.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 491743506, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN NETHERLANDS, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No tu detaljima nije kraj.

''Princ i Meghan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD-u kad završe mjere karantene, što ga je dovelo do točke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za liječenje, boluje od PTSP-a, koji je još davno prouzročila smrt njegove majke'', kazao je navodni izvor za spomenuti tabloid.

Navodno se prinčevo zdravlje pogoršavalo kroz godine, spominje se i njegovo služenje u vojsci, sam Harry nekoliko je puta naglasio kako ne želi da se Meghan dogodi što se dogodilo njegovoj majci.

, Image: 516964782, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia
parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia
Nikada prežaljena princeza Diana.

Navode i kako se Harry u Los Angelesu osjeća jako usamljenim, jer mu nedostaju prijatelji.

''Jedini ljudi koje vide su zvijezde s A-liste s kojima se Meghan nastoji sprijateljiti kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvijezda', kazao je izvor.

Čitajte i:

Princ Harry tuguje za domom, nedostaju mu prijatelji i zbog toga je neutješan

Od spoja na slijepo do bijega od kraljevske obitelji: Tri godine čiste drame princa Harryja i Meghan Markle

Harry Windsor: Princ na rubu živčanog sloma

Meghan i Harry više nisu aktivni članovi kraljevske obitelji: Ovime gube mnoge privilegije

Napustio život kakav je poznavao: Princ Harry stigao supruzi i sinu u Kanadu, sav sretan pohrlio im u zagrljaj

Britanija na nogama: Pogledajte tko je sve stigao na vjenčanje godine

Linker
18. travanj 2024 14:37