Mario Todorić / Hanza Media
Bakine mazimice

Danijela Dvornik o dvjema velikim ljubavima: 'To su poljupci koji nemaju cijene'

Udovica kralja funka Dine Dvornika često provodi vrijeme sa svoje dvije unuke koje naprosto obožava. Posljednje fotografije mnogima su uljepšale dan, a sigurno će i vama jer iz njih izvire samo ljubav i sreća.

Danijela Dvornik, majka Elle Dvornik i baka njezinih kćeri Balie Dee i Lumi Wren, stalno ističe koliko voli svoju novu ulogu te na Instagramu često dijeli fotografije predivnih trenutaka s unukama.

Posljednjim fotkama potpuno je raznježila obožavatelje, pokazavši kako se sjajno zabavlja s Balie i Lumi te im dodala i emotivnu posvetu.

"To su poljupci koji nemaju cijene, to je smijeh koji te obogati, to je vrijeme koje je neprocjenjivo. Lumi&Balie", napisala je Danijela te stavila emotikon srca.

Brzo je prikupila mnoštvo lajkova i komentara pratitelja koji su joj poručili da "izgleda sve mlađe" i "bolje nego ikada.

Sreća na Danijelinom licu svakim je danom sve veća, a nedavno je svojoj kćeri Elli rekla da ne bi imala ništa protiv da rodi još i sina. "A ne bi bilo loše imat jednog dečkića, čisto za balans u obitelji", napisala je ponosna baka ispod jednog kćerinog statusa o tome da Ella ne kani imati više djece.

"Kažem ja mami: "Beba ti stiže s nama idući tjedan i uživaj u njoj sad na max jer ti je ovo zadnja beba koju ćeš imat”. Kaže mama: "Daj Ella nemoj tako! Zašto zadnja? Kad ti baš dobro ide". Ugl zadnja je. Nek ide dobro sad nekom drugom", napisala je Ella.

Majstorica uređenja

Inače, Danijela posljednjih nekoliko mjeseci renovira interijer i eksterijer njihove obiteljske kuće na Braču te se u uređivanju odlično snalazi.

Instagram/ Danijela Dvornik
Sutivanskoj rezidenciju Dvornikovih, Danijela je udahnula novi život.

"Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike, ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno. Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje", napisala je Dvornik.

Čitajte i:

Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Stigle nove famozne fotke Danijeline kuće na Braču: 'Fale unuci da to sve sređeno isflekaju'

Više ne izgleda ovako: Danijela Dvornik izgleda sjajno, ova boja kose baš ju je pomladila

Danijela Dvornik ima neodoljive slike s plaže usred zime

Baka Danijela Dvornik puca od ponosa: Već se hvali na Instagramu

Linker
16. travanj 2024 20:58