Marko Todorov / CROPIX
Sve je počelo telefonom

Luka Modrić i supruga Vanja proslavili desetu godišnjicu braka uz simpatičnu tortu

Nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u suprugu se zaljubio s 19 godina, a ta zaljubljenost i ljubav još veća je sada kada su osnovali obitelj.

Hrvatski nogometni as Luka Modrić (34) i njegova supruga Vanja (38) jučer su proslavili desetu godišnjicu braka. Iz svake njihove fotografije očito je da su zaljubljeni kao i prvog dana veze, baš kao što se vidi i na onoj koju je Modrić podijelio na Instagramu u čast supruzi i godišnjici.

"Prije deset godina rekla je 'da. Moja ljubav'", napisao je Modrić uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom uz slavljeničku tortu na dva kata i brojem 10 na vrhu.

Njihova ljubav počela je još u mladim danima - kada je njemu bilo 19, a njoj 25 godina. Vanja je radila u agenciji Zdravka Mamića pa je s Lukom igrom slučaja razgovarala čak tri sata. Zaljubila se u njega, kako je rekla, zbog njegove jednostavnosti, skromnosti i samozatajnosti.

Zajedno su počeli živjeti 2006., a vjenčali su se čak dva puta - prvi put u tajnosti 2010. kod matičara te godinu dana nakon u crkvi.

Vanja je već bila trudna sa sinom Ivanom kad je uplovila u brak s Lukom, a 2013. su dobili i kćer Emu, dok im je najmlađa Sofija stigla u listopadu 2017.

Iako par živi u Španjolskoj otkako je Luka 2012. potpisao ugovor s Real Madridom, Vanja je njihovo troje djece rodila u Zagrebu, gdje su prije dvije godine kupili i kuću na Pantovčaku. No, prije par mjeseci preselili su se u luksuznu vilu u elitnom naselju La Moraleja sjeverno od Madrida, vrijednu 12,3 milijuna eura.

Luka često govori kako mu je njegova obitelj najveća potpora u onome što radi te da bez supruge Vanje ne bi došao tu gdje jest. Vanja, naime, ima ključnu ulogu u njegovoj karijeri jer snima sve njegove utakmice koje nakon toga zajedno analiziraju.

Čitajte i:

Tatino zlato sve je veće: Luka Modrić raznježio porukom i obiteljskim fotografijama

Luka Modrić oduševio divnom posvetom: 'Sretan rođendan ženi mog života'

Luka Modrić s obitelji seli u vilu od koje zastaje dah: Kuća od 2,3 milijuna eura ima i svoje vlastito kino

Prikupljeno više od milijun kuna! Bivša ministrica Dalić odrekla se nezamislivih uspomena - i nije jedina

Linker
03. travanj 2024 23:09