CROPIX
USPOMENE

Nina Badrić u šoku: 'Toliko su mi ove fotke uljepšale dan da vam to ne mogu opisati!'

Netko nepoznat poslao je našoj popularnoj domaćoj pjevačici fotografije za koje nije ni znala da postoje pa je tako opet raznježila fotografijom iz davnih dana.

Vlasnica brojnih hitova, nagrađivana Nina Badrić (47), ponovno je svoje fanove razveselila fotografijom iz ranog djetinjstva.

Facebook/ Nina Badrić
Mala Nina u rukama drži kultni ''Polet''.

"Toliko su mi ove fotke danas uljepšale dan da vam to ne mogu opisati! Tko god ih je snimio, pronašao i objavio - hvala mu. Prekrasna uspomena jednog sretnog djetinjstva. Ovo je fotkano ispred naše osnovne škole "Otokar Keršovani". Moja prijateljica Suzana Banović i ja i Polet. Nisam do danas niti znala da postoje, ali se sjećam da nas je neki striček zamolio da se fotkamo s njim. Hvala svima što ste mi ih poslali. Evo sad sam saznala da je fotke snimio Miroslav Zadro, inače dugo mi znani kamerman na HRT-u, napisala je Badrić.

Facebook/ Nina Badrić
Ninu i prijateljicu ''stiček'' je zamolio za fotografiranje.

Fanovi ispod fotografija hvale Ninu i kažu kako je slatka bila i ostala. No osim ovih, Nina često dijeli fotke iz djetinjstva, jednu je već nekoliko puta objavila, pa su obožavatelji zaključili kako joj je upravo ta najdraža.

Facebook/Nina Badrić
Prva fotografija koju je Nina ikada objavila na temu djetinjstva.

''Prva slika koju pamtim je ona kako trčim bezbrižno ulicama Zagreba. Čini mi se da ne postoji nijedan kut niti klub ovog grada kojim ja nisam prošla. Moje djetinjstvo je bilo obojeno sigurnošću, razbibrigom, i samo sam tada imala onaj osjećaj 'neodgovornosti' i lepršavosti koji mi nitko nije mogao oduzeti. Ja pripadam generaciji koja nije znala za mobilne telefone, što je današnjim klincima nezamislivo. Mi smo se igrali na ulici i bili samo usmjereni isključivo jedni na druge. To je bilo vrijeme kada smo znali zabavljati se bez modernih tehnologija. Taj period je bio prekrasan, i kada ga se sjetim, obuzme me radost", iskrena je bila Badrić.

Čitajte i:

Majka Nine Badrić razgalila kćer: 'Hvala ti za svaku sekundu sreće'

Tenisice na odijelo? Nina Badrić ne mari za pravila, pogledajte kako nosi ovaj neobičan spoj

Nina Badrić: Pjesmom "Dani i godine" pokorila radijski eter

Nije odoljela online shoppingu: Nina Badrić nosi čarobnu haljinu s Asosa

Nina Badrić: Moja idila na Ibizi

Nina Badrić za novi broj Glorije: 'Voljela bih udomiti dijete, mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom'

Pred prepunom arenom ganuta Nina Badrić s publikom proslavila Dan žena

Nina Badrić: 'Stvorila sam dom i kad mi svega bude dosta tamo ću preseliti'

Nina Badrić ljuta zbog prevare, najavila tužbu: 'Žao mi je žena koje su nasjele na laži'

Linker
07. travanj 2024 19:25