A sad fešta!

Vjenčali su se Hana i Grašo, presretni pjevač povikao: ‘Osjećam se kao muž!‘

U najužem krugu obitelji i prijatelja u crkvi Sv. Dominika u Splitu sudbonosno ‘da‘ izgovorili su jedno drugome splitski glazbenici nakon višetjednog iščekivanja javnosti.

Hana Huljić i Petar Grašo nakon višemjesečne ljubavne veze upravo su sklopili crkveni brak pred najbližom rodbinom i prijateljima.


U crkvi Sv. Dominika u splitskoj jezgri, nedaleko katedrale Sv. Duje, izmijenili su bračne zavjete kojima su se obvezali na ljubav, vjernost i podršku pred svjedocima.

image
BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Uz ovacije na izlasku iz crkve, prolomio se i pljesak okupljenih upućen mladom bračnom paru, a potom je pjevač povikao: 'Osjećam se kao muž!' i nasmijao sve okupljene koji nisu mogli ne primijetiti koliko su sjajili i Hana, i Petar i njihovi roditelji.

image
BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Podsjetimo, Grašini kumovi bili su bivši košarkaš Dino Rađa, slovenski chef Tomaž Kavčič i Šime, njegov prijatelj iz djetinjstva, dok je uz Hanu stajala njezina velika prijateljica, glazbenica Domenica Žuvela.

image
BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Osim mladenke, koja je sve oduševila bajkovitom vjenčanicom splitskog brenda Arileo u stilu pedesetih godina prošlog stoljeća, najviše komplimenata primila je i njezina majka Vjekoslava Huljić u dugoj puder rozoj haljini istog potpisa.

image
PAUN PAUNOVIC/CROPIX

Mladoženja je, kako smo pisali, odabrao crni smoking s crnom leptir mašnom, dok je ponosni otac Tonči Huljić odjenuo odijelo marke Veštit koje je šivano posebno za ovu prigodu.

image

Sretni roditelji mladenke, Vjekoslava i Tonči Huljić

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

U ovom trenutku mladenci su se uputili u restoran u ACI marinu Split, koji je nekada vodio Grašin otac Zoran, inače košarkaška legenda i cijenjeni splitski ugostitelj u mirovini, u kojoj uživa iščekujući unuče sa suprugom Snježanom.

Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 10:03