Leona Paraminski pozirala je iz Santa Barbare Johnu Pavlishu
 John Pavlish
Glumica živi u SAD-u

Daleko od najmilijih! Leona Paraminski tuguje: 'Teško sam doživjela protekle situacije'

Proslavljena hrvatska glumica Leona Paraminski teško podnosi udaljenost od svoje obitelji i voljenog Zagreba, pogotovo nakon svega što se u njemu dogodilo posljednjih mjesec dana.

Epidemija koronavirusa iz nekih je ljudi izvukla dodatnu dozu kreativnosti, onu za koju nisu niti znali da postoji. Među njima je i fotograf Ivan Pavliš, koji je pripremio online izložbu hrvatskih glumica "Faces, Places, Spaces". Izložbu je organizirala agencija PRiredba, a autorski potpisao Pavliš kojem su se red web kamerom pojavile Iva Mihalić, Nataša Janjić Medančić, Ivana Roščić, Judita Franković, Leona Paraminski, Bojana Gregorić Vejzović, Petra Kurtelu, Jelena Veljaču, Tara Taler, Lana Barić i Tena Nemet Brankov.

Razapeta sam između dva doma.

Dojmove je nakon izložbe podijelila na svom Instagramu Leona Paraminski, koja je pozirala iz daleke Santa Barbare. "Bilo je inspirativno i vrlo emotivno vidjeti vas sve! Hvala svima", napisala je Paraminski na svom Instagramu nakon izložbe. Razapeta je, ovih dana više no ikad, između dva doma - onog hrvatskog i onog američkog. Tako će biti, kaže, vjerojatno do kraja njezinog života.

Trenutno imam dosta online projekata, ali ja to ne volim, više bih voljela da smo svi zajedno i da se možemo družiti.

"Teško sam doživjela protekle situacije u Zagrebu. Bila je noć kad me tata nazvao i rekao što se dogodilo u Zagrebu i bilo mi je baš teško. Moj život je na neki način stao, ne idem na audicije i u Los Angeles, ali predajem online" rekla je Leona tijekom predstavljanja ove virtualne izložbe.

Čitajte i:

John Pavlish predstavio virtualnu izložbu u kojoj glavnu ulogu igra 11 poznatih glumica

Leonu Paraminski sreli smo u centru Zagreba, otkrila nam je zašto joj smiješak ne silazi s usana

NOVI KANAL, NOVI TV HIT Konačno ćemo moći gledati seriju zbog koje je Goran Bogdan završio u skandalu, a Paraminski 'potegla' iz Amerike

Leona Paraminski o životu 'preko bare': 'Fale mi dvije ključne stvari da ostvarim svoj 'američki san'

Linker
17. travanj 2024 01:39