CROPIX
Žalostan jer nije bio na porodu

Dramatičan dolazak kući: I Kostelić evakuirao ženu i blizanke iz Petrove - doznali smo kako se zovu

Iako je porođaj protekao bez ikakvih teškoća, Elin i djevojčice su u dramatičnim okolnostima otpuštene iz zagrebačke Klinike za ženske bolesti i porode, kad su sve rodilje s bebama evakuirane zbog posljedica potresa.

Prvog dana proljeća - ove godine iznimno 20. ožujka - skijaš Ivica Kostelić (40) poželio je dobrodošlicu svojim blizankama, rođenima u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

- Da nije bilo restrikcija zbog epidemije koronavirusa, sigurno bih bio u rodilištu uz suprugu Elin. Cure su rođene s malim vremenskim razmakom i malom razlikom u težini - jedna s 2650, a druga s 2530 grama - otkriva ponosni tata, koji nam nije želio otkriti imena djevojčica, ali iz drugih izvora doznali smo da će se zvati Kata i Jana.

Premda je porođaj protekao bez ikakvih teškoća, Elin i djevojčice su u dramatičnim okolnostima otpuštene iz zagrebačke Klinike za ženske bolesti i porode, kad su sve rodilje s bebama evakuirane zbog posljedica potresa.

Tako je i Elin Kostelić kraće vrijeme provela na travnjaku ispred bolnice, a prva je po nju i curice iz Gračana stigla baka Marica, da bi potom iz Sobočana pokraj Kloštar Ivanića sa sinovima Ivanom (5) i Leonom (3) dojurio i Ivica Kostelić.

U emisiji ‘Izdvojeno’ Laudato TV otkrio je da će s krštenjem pričekati sve dok se za to ne stvore potrebni uvjeti.

Čitajte i:

Linker
09. travanj 2024 02:59