Ella Dvornik nada se da će se vratiti na kilažu prije trudnoće
 Instagram / Ella Dvornik
Držimo fige, sretno!

Ella Dvornik podvrgla se strogom postu! Neće jesti 36 sati: 'Mislite li da ću izdržati?'

Intermittent fasting poseban je način prehrane - nije važno što, već kada jedete. Svojedobno mu se podvrgnula i naša novinarka Ida Tomašković, a svoja iskustva podijelila je s čitateljima.

Influencerica Ella Dvornik ne miruje u karanteni, ovog puta odlučila se na novi veliki izazov. Majka dvije djevojčice odlučila se, naime, prepustiti 36-satnom postu. Naime, blogerica se odlučila podvrgnuti intermittent fastingu - povremenom postu. Može se izvoditi na razne načine, a razmaci između obroka mogu biti i manji, no Ella se odlučila na dan i pol bez hrane.

Jedino što sam pojela danas je probiotik i kava.

"Sinoć sam krenula s 36-satnim fastingom. Mislite da ću izdržati do sutra u 13 sati da ne pojedem ništa? Charles mi namjerno stalno priča o sendvičima, ali iskreno, začudo, uopće me ne mami. Inače, kad mi netko zabrani nešto, ja odmah moram, ali izgleda da sam odrasla pa ni to više ne funkcionira. Uglavnom, čistim se! Je li se itko od vas detoksira ili uživate u pretrpavanju?", pitala je blogerica svoje sljedbenike na Instagramu.

Svijet je poludio za 'povremenim postom' pa sam ga isprobala: Bilo mi je zlo, vrtjelo mi se, ali me onda dočekalo iznenađenje

Najpopularniji oblik intermittent fastinga jest onaj u omjeru 16:8

Dvornik je nedavno otkrila da dva mjeseca nakon poroda teži 64,6 kilograma, što je ocijenila kilažom koju mora smanjiti pa se nakon toga ubrzo odlučila na povremeni post, novi trend među dijetama za kojim su poludjele i brojne holivudske dame. Intermittent fasting možemo shvatiti kao poseban obrazac prehrane kod kojeg nije važno što jedete, već kada. Dakle, ne radi se o dijeti u kojoj ne smijete jesti šećere, ugljikohidrate i ostale "zločeste" namirnice, već o stilu života koji vam neće oduzeti hranu koju volite, a opet će vaš organizam učiniti zdravim i poletnijim. Nekoliko je načina na koje se može izvoditi, a jedan od njih je i ovaj - koji je Ella odabrala.

Ipak, najpopularniji način intermittent fastinga jest onaj 16:8. Kod ovog načina dnevno postite 16 sati, a ostalih 8 sati u danu jedete. Obično se preskače doručak ili se tijekom posta unosi samo tekućina, bez krute hrane.

Upravo je taj način prehrane isprobala i Glorijina novinarka Ida Tomašković te je u tekstu podijelila svoje iskustvo - evo kako je njoj bilo.

Čitajte i:

Svijet je poludio za 'povremenim postom' pa sam ga isprobala: Bilo mi je zlo, vrtjelo mi se, ali me onda dočekalo iznenađenje

Trudna Ella Dvornik priznala da se nije uspjela riješiti svih 20 kilograma iz prve trudnoće: 'Nikad se nisam vratila na staro'

Dvaput je dvaput! Ella mnoge naljutila forom o 'zabranjenoj temi', pa ni kriva ni dužna navukla bijes

Linker
24. travanj 2024 04:09