Željko Puhovski / CROPIX
željka i ivan fattorini

Glamurozni izlazak: Modno usklađeni i nakon 50 godina braka

Bračni par Fattorini i nakon zlatnog pira uživaju u izlascima, a osim što se poznaju od djetinjstva, pokreće ih još jedna zajednička strast.

Bračni par Fattorini i nakon zlatnog pira uživaju u izlascima, a osim što se poznaju od djetinjstva, pokreće ih još jedna zajednička strast.

Legendarna televizijska voditeljica Željka Fattorini (73) i ugledni zagrebački kirurg Ivan Fattorini (77) uživali su ovoga vikenda u baletnoj premijeri Metropolis u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Simpatični bračni par redovito se počasti večernjim izlaskom, a njihova ljubav prema umjetnosti ne jenjava.

Zagreb, 031118.
HNK Trg Republike Hrvatske 15.
Premijera baleta Metropolis nadahnutog antologijskim znanstvenofantasticnim romanom Thee von Harbou a koregraf je Jiri Bubenicek.
Na fotografiji: eljka i Ivan Fattorini.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

I nakon 50 godina braka ovaj par se modno uskladio prilikom izlaska. Željka je zablistala u crnoj večernjoj haljini sa šljokicama i dugoj bijeloj vesti, a oko vrata je imala svoj prepoznatljiv lančić s bijelim slonom. Modnu kombinaciju uskladila je s clunch torbicom u boji, dok je njezin suprug također bio u crno-bijelom outfitu, odjenuo je crno odijelo i bijelu košulju bez kravate.

Ovoga ljeta poznati zagrebački par je proslavio 50 godina braka, a povodom te velike obljetnice obnovili su bračne zavjete u Crkvi sv. Marka u Korčuli. Tom prilikom razmijenili su isto, zlatno prstenje kao i na vjenčanju prije pedeset godina u Crkvi sv. Marka u Zagrebu.

Mlada je tom prilikom zablistala odjevena u bijelu ljetnu haljinu koju joj je darovala kći, a vjenčani buket napravila je od lavande i ružmarina iz njihova vrta. Najsretniji zbog okrugle obljetnice bili su: kći Iva (49), sin Renzo (45) i snaha Matija (45), svi odreda liječnici, te 12-godišnje unuke Nella Noah i Maya, godinu mlađi Ivan Viggo i Emma Dossy.

foto: Kristina Fazinic
Kristina Fazinić
Na stubama palače Arneri: mladenci Željka i Ivan Fattorini, kći Iva, snaha Matija, sin Renzo, unuke Nella Noah, Maya i Emma Dossy te unuku Ivan Viggo

Žeža se, kako Željku od milja zovu, prisjetila kako je na dan njihova vjenčanja pljuštala kiša, pa ju suprug na rukama unio u auto, a nakon svadbe su otputovali u na bračno putovanje u Dubrovnik. Svog supruga Ivana, Željka poznaje od djetinjstva, što je možda i presudni faktor njihove bračne sreće. Bio je sin najbolje prijateljice njezine majke, a već na fakultetu znali su da će jednog dana zasnovati obitelj i sve što su zamislili pošlo im je za rukom.

Linker
28. travanj 2024 00:32