Rooney Mara i Joaquin Phoenix čekaju prvo dijete
 Valerie Durant / PictureLux / Profimedia
Nisu htjeli potvrditi

Glumica je u šestom mjesecu trudnoće? Joaquin Phoenix postat će tata, skrivali su dugo sretnu vijest

Glumica Rooney Mara u šestom je mjesecu trudnoće, tvrdi bliski izvor za Page Six. Ni ona ni njezin partner, glumac Joaquin Phoenix nisu se još o sretnoj vijesti očitovali.

Oskarovac Joaquin Phoenix i njegova partnerica, glumica Rooney Mara, čekaju svoje prvo dijete. Potvrdio je to izvor za Page Six, dodavši da se Mara osjeća sjajno te da je u šestom mjesecu trudnoće. Dodali su da je 35-godišnja glumica posljednje vrijeme nosila široku odjeću kako bi prekrila trudnički trbuščić. Predstavnici para nisu odgovarali na medijske upite pa je jasno da žele svoju intimu potpuno sačuvati od javnosti.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Rooney Mara steps out to get in her daily exercise during this current coronavirus lockdown.  Rooney wore an oversized sweatshirt and track pants which are presumably partner Joaquin Phoenix's.  Is Rooney hiding something underneath?

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 514318559, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Rooney Mara navodno širokom odjećom skriva trudnoću već dugo

Upoznali se na setu filma "Her", no prohodali tek kasnije

Phoenix i Mara upoznali su se na setu filma "Her" Spikea Jonzea, no izlaziti su počeli 2017. godine dok su snimali "Mariju Magdalenu". U intervjuu za Vanity Fair glumac se dotaknuo svojedobno početaka ljubavi s kolegicom. Rekao je da je bio uvjeren kako joj nimalo nije sjeo, dapače, imao je dojam da ga Rooney prezire. Tek kasnije je shvatio da je glumica samo sramežljiva.

New York, NY  - A rare moment captures lovers Joaquin Phoenix and Rooney Mara together. Both very private, they refused to walk a carpet together at the 'Joker' premiere in NYC. Also NOT allowed were any TV press.

BACKGRID USA 2 OCTOBER 2019, Image: 474924988, License: Rights-managed, Restrictions: I have NOT marked this as exclusive....but I got these shots OFF the carpet. I want them to go out but others on the carpet did not get these, Model Release: no, Credit line: Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Rijetko se Rooney i Joaquin eksponiraju u javnosti, no već su niz godina u sretnoj vezi.

Ona je jedina cura koju sam ikada pretraživao na internetu.

"Bili smo samo prijatelji, e-mail prijatelji. Nikad to nisam napravio", ispričao je glumački as tada. Par se sredinom prošle godine i zaručio, a Rooney je Joaquina pratila i na dodjelu Oscara, kojeg je ove godine osvojio za ulogu u "Jokeru". Razloga za sreću imali su već tada i više nego što je ostatak svijeta mogao naslutiti. Čini se da rasni glumac živi najsretnije razdoblje svog života i da mu je nakon niza teških životnih udaraca - konačno svanulo sunce.

Čitajte i:

Danas je na vrhu svijeta kao Joker: Odrastao u kultu, izgubio brata, a u jednom trenutku su svi mislili da je - poludio

Otkrivene zaruke koje su dugo bile tajna! Ona je zbog njega pogazila svoju riječ

'Parazit' pokorio Oscare i ispisao povijest! Joaquin Phoenix očekivano nagrađen za 'Jokera', no najbolja glumica 'digla' je pokoju obrvu

Film o najpopularnijem negativcu već sada ruši rekorde: Phoenix priznao da je transformacija u Jokera bila 'bolna'

Drastična promjena - Joaquin Phoenix jezivo smršavio

Linker
15. travanj 2024 19:15