sretan par

Ivana Mišura otkrila čime ju je osvojio suprug Goran i zašto im za sada ne pada na pamet ići na medeni mjesec

Bivša misica udala se krajem kolovoza za bivšeg nogometaša, a u veljači ove godine dobili su kćerkicu Vanu. Ipak, na medeni mjesec još ne planiraju ići iz jednog jedinog razloga.

O vjenčanju bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića i bivše Miss Universe Ivane Mišure još uvijek se priča. Kako nam je nedavno otkrila za Gloriju, svadbeno slavlje održalo se 28. kolovoza 2021. u zagrebačkom hotelu Sheraton uz čak 180 uzvanika. Sada je za IN Magazin progovorila o još nekim detaljima vjenčanja, kao i o ljubavnom životu.

"Ja sam još na fakultetu htjela biti organizatorica vjenčanja, to je zanimljivo, kad je došlo moje vjenčanje na red sam tek shvatila koliko stvari ti trebaš organizirati, jer smo, između ostalog, Goran i ja htjeli sve sami. Ali bio je to baš top tulum, a to smo i htjeli na kraju krajeva i baš sam presretna kako je sve ispalo", rekla je Ivana Mišura za IN Magazin.

U svoju se vjenčanicu, inače ukrajinskog brenda Milla Nova, zaljubila na prvi pogled, posebice zbog raskošnog šlepa, a pronašla ju je u modnom salonu Vesna Sposa.

Čitajte i: Detalji vjenčanja iz snova Gorana Vlaovića i Ivane Mišure: ‘Najvažniji su naši osjećaji!‘

"Baš mi je bila nekako posebna i drugačija. I taj prorez mi je bio dodatni touch na cijelu haljinu. U jednom sam trenutku skinula donji dio. Taj plašt koji ima 100 kila doslovno bio je samo za slikanje. Obavili smo ceremoniju i s njim sam ušla u salu, ali dalje od toga više nije koristio", ispričala je Ivana.

Idealna kombinacija

Na pitanje čime ju je suprug Goran osvojio, Ivana je odgovorila kao iz topa: "Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita rekla bih. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, a sada znam i da je brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija što mi svi tražimo."

image
Ivana Mišura i Goran Vlaović.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

Ivana i Goran u veljači ove godine dobili su kćerkicu Vanu koja je, kako kaže bivša misica, napunila već sedam mjeseci i njihov je centar svijeta.

"Prije nekoliko je dana prvi put rekla mama i to je bio val oduševljenja. Mi kao roditelji jedno drugom uskačemo, naravno, kako tko ima obaveze. Važna je organizacija i da se poštujete međusobno', kaže Ivana.

Na medeni mjesec supružnici za sada ne planiraju ići i to iz jednog jedinog razloga. "Prije same svadbe smo bili dvadeset dana na moru i nekako smo gledali, pa ok, već smo se tu odmorili i nema smisla razmišljati o sljedećem putovanju, ali bit će, možda ne kao medeni mjesec, nego čisto iz uživancije", zaključila je Mišura.

image
Četverolist misica: Natalija Prica, Ivana Delač, Ivana Mišura Vlaović i Marijana Kužina.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

Čitajte i: Haljina kao iz bajke, supruga Gorana Vlaovića zablistala u kreaciji poznate modne kuće: ‘Izrađena po savršenoj figuri‘

Nije imala tremu

U intervjuu za Gloriju, Ivana, koja je s Vlaovićem od 2018., otkrila je da na dan vjenčanja uopće nije imala tremu, čak ni tijekom prvog plesa engleskog valcera za koji im nije trebao ni tečaj ni koreograf - uz taktove pjesme “Nothing Else Matters” grupe Metallica, što je svakako neobičan izbor za prvi ples.

image
Mladenki je kuma bila Marina Lovrić, a mladoženji bivši suigrač Silvio Marić sa suprugom Ivom.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

Uzvanici su se gostili uz riblje i mesne specijalitete, torte čokoladna trilogija i ledeni vjetar, nazdravljali domaćom rakijom Goranovog tate Stjepana, a svatko je na dar dobio hrvatsku čokoladu Vrsna Chocolates s imenima mladenaca. Ivanina kuma je bila Marina Lovrić, prijateljica iz srednje škole, a Goranu bivši nogometaš Silvio Marić sa suprugom Ivom.

Linker
18. travanj 2024 23:41