Još jedna žrtva nasilnih odnosa

Jedna od najljepših žena svijeta priznala da je bila zlostavljana: ‘Dijelom sam si i sama za to kriva‘

Slavna američka manekenka Bella Hadid nedavno je otvorila dušu i ispričala kako je godinama bila u nasilnim vezama. Zelenooka ljepotica nije imenovala svoje zlostavljače, no ima poruku za sve koji prolaze slična iskustva.

U svom debitantskom nastupu u podcastu VS Voices, 25-godišnji top model Bella Hadid sve je šokirala priznanjem o zlostavljanju koje je godinama trpjela. Kako je ispričala voditeljici Amandi de Cadenet, ta traumatična faza njezina života započela je već u tinejdžerskim danima, a dodatno su je produbile toksične veze. Jedna od najzanosnijih manekenki Victoria' Secrets također je priznala da je dijelom i sama kriva za zlostavljanje.

"Stalno sam se vraćala muškarcima, a i ženama, koji su me zlostavljali i zato sam stalno imala potrebu udovoljavati ljudima. Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo seksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše ugađati i ljudima s kojima radim", ispovjedila se Bella Hadid, naglasivši da su među njezinim zlostavljačima podjednako bile žene, kao i muškarci. Mlada ljepotica je i jasno objasnila što je u njezinom slučaju bio uzrok takvom nezdravom ponašanju.

image

'Kraljica modnih pista' oduprijela se svom poroku i hrabro progovorila o tome.

ANTON OPARIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: O outfitu Belle Hadid ne prestaje se pričati: Crvenim tepihom prošetala u kreaciji za pamćenje

"Tijekom odrastanja, uvijek sam se osjećala kao da se moj glas ne čuje. Odrasla sam uz muškarce - bilo da su to bili ljubavni odnosi, obiteljski ili nešto treće - oni su mi uvijek govorili da je moj glas manje važan od njihovog. Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se također moj glas nije čuo i to je kao utjecalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih živčani slom. Mogla sam se ili boriti ili pobjeći", ispričala je Bella, koja je voditeljici i priznala da je ta životna faza sada konačno iza nje, a otkrila je i kako je svojim zlostavljačima i traumama stala na kraj.

Pojasnila je da joj je bila potrebna kombinacija terapije, meditacije i izbjegavanja društvenih mreža.

Da je prošla gadno razdoblje Bella je dala naslutiti još krajem prošle godine kada je na Instagramu objavila seriju uplakanih selfija uz koje je napisala da je imala dovoljno slomova i izgaranja da zna što znači biti mentalno zdrav.

"Najvažnije je da dovoljno radimo na sebi, provodimo vrijeme sami sa sobom kako bismo razumjeli svoje okidače koji prouzrokuju traume te kako bismo više naučili o vlastitoj boli i kako se nositi s njom", istaknula je Bella, koja nije imenovala svoje zlostavljače. No, za pretpostaviti je da je među njima bio i glazbenik The Weeknd s kojim je u vezi bila od 2015. do 2019. godine.

image

Kako se pred svjetlima reflektora dobro snalazi, malo tko je do njezinog intervjua znao kakvu je dramu prolazila prvatno.

ANDREA RAFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bella Hadid - na meti moćnika! Kako se najtraženije ime modnog svijeta našlo usred palestinsko-izraelskog sukoba?

Lijepa Bella koja trenutno ljubi art direktora Marca Kalmana (33), početkom ove godine potvrdila je i da je imala problema s alkoholom A nakon njezinog nedavnog priznanja jasno je i što je bio okidač za njezinu ovisnost.

"Odradila sam svoje s alkoholom. Voljela sam alkohol i došlo je do točke kada sam čak počela otkazivati ​​noćne izlaske za koje sam predosjećala da će otići u smjeru da se neću moći kontrolirati", rekla je manekenka u siječnju za InStyle.

Linker
19. travanj 2024 07:21