ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
želi promjenu

Jennifer Aniston je opet ganula svijet: 'Koliko smo još vremena spremni prelaziti preko toga?'

Američka glumica Jennifer Aniston donirala je milijun dolara humanitarnoj udruzi Color of Change u znak solidarnosti s pokretom Black Lives Matter, pišu britanski mediji.

Američka glumica Jennifer Aniston donirala je milijun dolara humanitarnoj udruzi Color of Change u znak solidarnosti s pokretom Black Lives Matter, pišu britanski mediji.

Zvijezda televizijske serije "Prijatelji" značajnu je donaciju dala humanitarnoj udruzi kako bi iskazala svoju podršku pokretu Black Lives Matter nakon smrti Georgea Floyda.

Floyd je umro za vrijeme policijskog privođenja jer mu je policajac gotovo 9 minuta stiskao vrat koljenom, dok je on ponavljao da ne može disati.

Na svojem Instagramu Aniston je napisala: "Ovaj je tjedan bio potresan iz mnogo razloga. Moramo priznati da rasizam i brutalnost u ovoj zemlji traju dugo vremena - a to NIKADA nije u redu", istaknula je glumica.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - AUGUST 15:  Jennifer Aniston at
WireImage
Jennifer Aniston

"Kao saveznici, koji želimo jednakost i mir, naša je odgovornost dizati glas, zahtijevati pravdu, obrazovati se o tom pitanju i više od svega, širiti ljubav. Koliko smo još vremena spremni prelaziti preko toga? KOLIKO JOŠ VREMENA?", poručila je Aniston.

Nedavno je svijet oduševila porukom i darom mladoj medicinskoj sestri Kimball Fairbanks.

"Ne znam kako bih ti zahvalila na tome što riskiraš vlastiti život kako bi pomogla milijunima ljudi o ovoj zemlji. Zaista si fenomenalna", kazala je Aniston koja je medicinskoj sestri poslala i dar.

Poklonila joj je poklon bon u iznosu 10.000 dolara, a dodatne bonove poslala je i za sve njezine kolegice na odjelu.

Čitajte i:

Jennifer Aniston osjećajna je duša: 'Da mogu imala bih ljamu, pingvina, koze, ovce...'

Jennifer Aniston iznenadila medicinsku sestru nevjerojatnom gestom: 'Fenomenalna si!'

Kako joj to samo uspijeva? Jennifer Aniston obožavaju svi - čak i njezini bivši

Linker
15. lipanj 2024 13:40