Spoj naslijepo

Kamala Harris šokirala supruga priznanjem: Prije prvog spoja napravila je ono što gotovo sve žene rade

Buduća potpredsjednica SAD-a u novom je intervjuu otkrila jedan simaptičan detalj iz privatnog života za koji nije znao ni njezin suprug Doug Emhoff. No, sve je ispalo vrlo simpatično, a Kamala je među obožavateljima zaradila još više simpatija.

Ovoga tjedna, točnije u srijedu 20. siječnja 2021. održat će se inauguracija novog američkog predsjednika Joea Bidena i njegove desne ruke, potpredsjednice Kamale Harris. No, s obzirom na pandemiju koronavirusa i nereda na Kapitolu, klasične svečanosti neće biti, već će ista biti skromnija i s povećanim mjerama sigurnosti, a nakon nje slijedi online slavlje u obliku emisije koju će voditi glumac Tom Hanks, uz nastupe poznatih glazbenih zvijezda.

Na Kamalu, kao prvu ženu u povijesti na poziciji potpredsjednice SAD-a, a koja nije bijele boje kože, vrlo je ponosan njezin suprug Doug Emhoff. U intervjuu s Jane Pauley, koji je emitiran u emisiji Sunday Morning na CBS-u, Emhoffova radost zbog svoje supruge bila je osjetna.

No, ni Kamala ni Doug nisu očekivali da će im Jane postaviti jedno "škakljivo" pitanje. Kamala je ovaj urnebesan trenutak podijelila i na svom službenom Instagram profilu te izazvala salve smijeha kod svojih obožavatelja.

Neočekivano otkriće

Na početku intervjua, Jane je slavni par ispitivala o počecima njihove veze koja je počela 2013. godine, a samo godinu dana nakon su se i vjenčali. Naime, Kamala i Doug su išli na spoj naslijepo, a buduća potpredsjednica je napravila ono što gotovo sve žene rade prije spoja - provjerila ga na internetu.

"Kad su vam prijatelji smjestili spoj, rekli su vam da ne guglate Douga. Totalno ste ga proguglali, je li tako?", upitala je Jane vrlo iznenađenu Kamalu koja je prasnula u smijeh.

"Ha ha ha ha, nitko me još nije pitao ovo!" odgovorila je Kamala, a Doug je zaprepašteno rekao: "Oh, ovo je otkriće!". Kamala je kroz smijeh potom dodala: "Da, guglala sam ga." Izraz Dougovog lica dovoljno je govorio koliko je iznenađen njezinim ovim otkrićem.

Zvijezda naslovnice

Kamala je nedavno osvanula i na naslovnici američkog Voguea za veljaču. Naslovnica je zapravo posveta Kamalinim studentskim danima. Potpredsjednica na njoj pozira u crnom sakou, crnim trapericama i omiljenim tenisicama i to ispred zavjesa u ružičastoj i zelenoj boji - tradicionalnim bojama sestrinstva Alpha Kappa Alpha kojem je pripadala.

Iako je ova naslovnica izazvala mnoge rasprave, među kojima i tu da su Kamalu previše "izbijelili", jedno je jasno - nezaustavljivo stiže nova era američke politike, a kako će se sve odvijati i koje će promjene donijeti, vidjet ćemo nakon inauguracije.

Cijeli intervju možete pogledati niže.


Čitajte i:

Nova potpredsjednica SAD-a na naslovnici Voguea: Mnogi su uočili katastrofalan propust!

Životna priča žene koja će postati prva potpredsjednica Afroamerikanka

‘Optimizam je gorivo koje me pokreće‘: Izjave Kamale Harris koje će vas inspirirati

Linker
16. travanj 2024 07:48