strašno

Kratka haljina glumice privukla i ružne komentare: ‘Mare ako ćeš biti tako seksi, nemoj se javljati za Me Too‘

Marijana Mikulić na Instagramu je obranila svoje pravo da nosi što želi - bez predrasuda.

Glumica Marijana Mikulić iznenadila je svoje pratitelje na društvenim mrežama odvažnom modnom kombinacijom. Na posljednjoj fotografiji glumica pozira u kratkoj žutoj haljini, koju je iskombinirala s traper jaknom. Marijana je uz objavu poslala poruku svima koji smatraju da takve kombinacije možda nisu primjerene za njezine godine - i majčinski status.

"Što se tiče morala, morala sam. Nisam zaboravila obući donji dio, ovo na meni nije košulja, nego haljina košulja. Da, imam skoro 40 i da, majka sam i da, nosim tako kratke suknje, jer mi se to sviđa. Jedna kolegica mi je neki dan rekla 'Mare ako ćeš biti tako seksi nemoj se javljati za me too'. Ljubav ljudi, samo ljubav. Neka cvijeta tisuću cvjetova", napisala je glumica.

Čitajte i: Marijana Mikulić: ‘Ne znam kako bih uz toliko djece, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života‘

Čitajte i: Marijana Mikulić o zlostavljanjima na setu: ‘I ja sam bila na meti zlostavljača‘

Nizale su se na to poruke podrške Marijaninih prijateljica i kolegica. Inače, Marijana je proteklih dana govorila o jednoj od najtežih aktualnih tema - zlostavljanju glumica na radnom mjestu.

"Što je s nama koje nisu htjele da ih se dira ni milimetra više nego je potrebno, koje smo prekidale snimanje kada kolega pređe mjeru, pa doživjele zgražanje i kolega i cijelog seta jer pretjerujemo. Po čijim mjerilima? Tko to ima pravo odrediti što je MENI pređena mjera?! Što je s nama koje smo djeci unatoč, braku unatoč, uvijek došle s naučenim tekstom, ofarbanom kosom, oprane, spremne, i trpjele kolege koje kasne, bazde, bezobrazni su, ne znaju tekst, razbijaju setove... ali se snima, proba, dok on ne da svoj maksimum. Jer je svaki taj on valjda nešto toliko posebno da se to sve mora trpjeti, bez njega se ne može", napisala je između ostalog Mikulić.

Linker
19. travanj 2024 08:35