MANEKENKA

Lucija Lugomer objavila svoje mjere pa oduševila pratitelje: ‘Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size‘

Prva domaća pus size manekenka Lucija Lugomer već je poznata po poticanju ljubavi prema vlastitom tijelu, a ovoga je puta oduševila pratitelje fotografijom na Instagramu na kojoj je ispisala svoje mjere.

Posljednjih dana na društvenim mrežama se sve više slavi prirodan izgled, bez šminke i efekata. U sličnom kontekstu, trendu se pridružila i Lucija Lugomer, prva domaća plus size manekenka otprije poznata po objavama kojima potiče na ljubav prema vlastitom tijelu i izgledu.

Lucija je objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkim hlačicama i majici, a oko tijela je na fotografiji ispisala svoje konfekcijske brojeve.

Čitajte i: Lucija Lugomer u emotivnoj objavi očitala bukvicu ‘hejterima‘: ‘Lupi šakom o stol i reci dosta‘

"Otkačila sam se danas kada sam saznala da je broj četiri moj sretan broj. Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size", napisala je Lucija u opisu fotografije ispod koje su se odmah počeli nizati komplimenti.

"Volim tvoje mjere", "Ma zgodnica i točka", "I ja imam iste mjere", "Predivna si od glave do pete", neki su od komentara Lucijinih pratitelja koje svaka njezina objava razveseli.

image
Prva domaća plus size manekenka Lucija često ističe ljubav prema vlastitom tijelu.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Nedavno je manekenka na Instagramu napisala kako joj upravo druge žene najčešće predbacuju zbog toga što potiče druge na ljubav prema vlastitom tijelu, a nekoliko se puta našla i u sukobu zbog slične tematike.

Čitajte i: Sjajne kombinacije za sjajne djevojke: Lana i Mia pokazale su kako zabljesnuti u svečanoj prigodi

Prije nekoliko godina medije su preplavile vijesti o Lucijinoj svađi s voditeljicom Hanom Hadžiavdagić Tabaković , koja je Luciju putem Instagrama nazvala lijenom i debelom. U Lucijinu obranu tada su stali brojni obožavatelji zgroženi čitavom situacijom, a nedavno je Lucija "zaratila" i s Nevenom Ciganovićem kada je stala u obranu pjevačice Lane Jurčević čiji je izgled Neven komentirao rekavši da se malo ‘ubucila‘.

Linker
09. travanj 2024 06:37