pravo iznenađenje

Mate Rimac u ulozi u kojoj ga još nismo vidjeli: Poznati Livnjaci snimili uzbudljivu seriju u kojoj će biti i tehnološki genijalac

S obzirom na to da je Rimac porijeklom iz Livna te su mu automobili strast, bilo je i više nego logično da će se pojaviti u nekom uradku dva poznata Livnjaka.

Nakon što su svojim humorističnim videima na YouTubeu privukli publiku i skupili više od 100 tisuća pretplatnika, poznati Livnjaci Luka Mamuza i Ivan Šagolj sada su snimili i seriju 'Balkanika' čiji je trailer nedavno objavljen na popularnoj platformi.

Serija, čije je snimanje upravo završeno, bit će puna jurnjave automobilima, pucnjave i trgovine ljudima, a u njoj ćemo vidjeti mnoga poznata lica iz BiH, ali i regije. No, pravo iznenađenje jest to što će se u njoj pojaviti i tehnološki genijalac Mate Rimac.

On je proizveo najbrži serijski automobil Neveru i preuzeo Bugatti, francusku kompaniju za proizvodnju automobila, a u seriji će glumiti sam sebe.

Čitajte i: Epski uspjeh: Mate Rimac prisjetio se početaka prije 11 godina, kad se još utrkivao na street raceu

Ovaj potez Mamuza i Šagolj bio je zapravo logičan jer je Rimac ipak porijeklom iz Livna, a osim njega u 'Balkaniki', koja će imati pet nastavaka, glume i Slaven Knezović, Mladen Vulić i Dragan Marinković.

Rimac se nedavno prisjetio svojih početaka, kada je bio samo "entuzijastični klinac" - na Facebooku je objavio video iz 2010., prije 11 godina, koji prikazuje njegov BMW kockicu na Street raceu u Osijeku.

"Evo kako to izgleda kad se električni auto malo igra :) Mala test vožnjica na street raceu u Osijeku. Pravi film dolazi uskoro, ovo je samo preview", originalna je poruka koju je Mate napisao uz video koji je objavio prije 10 godina.

Čitajte i: Mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici! Katarina i Mate Rimac u mirnu bračnu luku uplovili u Neveri

image
Mate i Katarina Rimac priredili su pravu svadbenu feštu u Livnu.
GLORIA

Osim na poslovnom, Mate Rimac niže uspjehe i na privatnom planu. U svibnju ove godine vjenčao se sa svojom djevojkom Katarinom kod matičara u skrivenoj Vili Dalmacija na Marjanu u Splitu, a par mjeseci kasnije napravili su veliku feštu u Livnu. Na party su stigli, naravno, u Neveri, a tema svadbe je bila priroda.

Linker
22. travanj 2024 03:09