U top formi

Ne preskaču vježbanje ni na odmoru: Supružnici Ana Gruica Uglešić i Boran ne odvajaju se ni u teretani

Zajubljeni kao prvog dana Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Goran na društvenim mrežama dijele zajedničke trenutke koje provode na odmoru u Italiji, a ne odvajaju se ni u teretani.

Unatoč vrućinama, splitska glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, ugledni psihijatar Boran ostaju dosljedni redovnom vježbanju čak i na odmoru. Par je nakon posjeta Veneciji otputovao u Tirol gdje uživaju u čistom planinskom zraku, a između uživanja u suncu, vrijeme provode i u teretani.

"Fiskultura", napisala je kratko glumica uz fotografiju na Instagramu na kojoj ona pozira na pilates lopti dok Boran u pozadini diže utege, a iza njih se proteže predivan pogled na planine.

Koliko su zaljubljeni, Boran i Ana ne skrivaju od javnosti, pa Ani tako suprug često dijeli komplimente u komentarima. "Najzgodnija na svijetu", komentirao je Boran fotografiju na kojoj Ana pozira u bajkovitoj talijanskoj prirodi.

Čitajte i: Ana Gruica oduševila je supruga poklonom za godišnjicu: 'Najduže si izdržao tempo sa mnom'

Uživaju zajedno

Nedavno je Ana objavila jednu na kojoj se u društvu supruga sunča u crnom bikiniju, a svima je u oko prvo zapala tetovaža dječaka koji drži mnoštvo balona, a koju glumica ima na desnoj strani rebara ispod ruke.

"(S)provodimo vrijeme zajedno", napisala je inače poznata zaljubljenica u tetovaže koja ih po tijelu ima nekoliko.

Čitajte i: Ana Gruica sa sjetom se prisjetila sretnijih dana sa suprugom: ‘Sve smo uzimali zdravo za gotovo‘

Par koji se na vječnu ljubav zavjetovao 2018. godine ne krije koliko uživa u vremenu koje provodi zajedno.

"Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti 'tajno'. Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno", otkrila nam je Ana Gruica kada je odlučila objaviti fotografije s tajnog vjenčanja, mjesec dana nakon što je izrekla sudbonosno 'da'.

Linker
24. travanj 2024 10:50